Mi zawsze po paleniu mj strasznie serce zapierdala,czym to może byc spowodowane.??
Nie jest to żadny wkręt czy coś bo wiem że mi wali serducho strasznie.Ogulnie cała faza jest zajebista tylko to serce mi przeszkadza najbardziej ]To nie jest wkręta raczej "nakręta". Jeśli o tym myślisz to wpływasz na serce w ten sposób, szczególnie że na mj umysł jest nieco paranoiczny i jak czuje ze serce wali szybciej to sie tego zlęka tak ze bije jeszcze szybciej i tak w kółko. Najlepiej olać tą myśl, jeśli palisz mj juz dość długo powinieneś umieć lekceważyć natrętne myśli.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
jogurt pisze:alkomen pisze: Mi zawsze po paleniu MJ strasznie serce zapierdala,czym to może byc spowodowane.??
Nie jest to żadny wkręt czy coś bo wiem że mi wali serducho strasznie.Ogulnie cała faza jest zajebista tylko to serce mi przeszkadza najbardziej ]To nie jest wkręta raczej "nakręta". Jeśli o tym myślisz to wpływasz na serce w ten sposób, szczególnie że na mj umysł jest nieco paranoiczny i jak czuje ze serce wali szybciej to sie tego zlęka tak ze bije jeszcze szybciej i tak w kółko. Najlepiej olać tą myśl, jeśli palisz mj juz dość długo powinieneś umieć lekceważyć natrętne myśli.
alkomen pisze: kurwa chwilowo trawy u mnie w miescie nie ma jakom polecacie mieszanke z dopalaczy zeby była przyjemna w działaniu?
Cos takiego nie istnieje. ;)
Nie ten dział.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.