Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
najlepsze do zabawy sa poltramy inne tabsy ciezko sie rozpuszczaja galaretki i inna kupa
szkla i retardziki z mixem z bupra kolyszaaaaaaa
Lilia1 pisze: Hej. Napiszcie mi czy Tramal można walić w kabelki z całym tym mentolowym dodatkiem i mniej więcej w jakich ilościach? Mam trochę wyrobioną tolerancję ale nie jakoś bardzo wysoką. pozdrawiam
gotuje się to czy nie? jakiś kwas czy bez?
szkła rozumiem, ale to to mnie zastanawia :)
Na pierwszy raz z Tramadolem, i ogólnie pierwszy raz z i.v. dobrą dawką będzie 1 ampułka 100mg/2ml i połowa drugiej takiej samej ampułki, czyli 150mg/3ml około. ??
Aha i jeszcze cos, przeczytałem wyzej w któryms poście ,żeby roscieńczyc to chlorkiem sodu 9% czy cos takiego, po co i czy to jest konieczne?:o
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.