Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy uzywasz/les swoich narkotykow dozylnie?
Tak
114
32%
Nie
237
68%

Liczba głosów: 351

Zablokowany
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
oj spodoba Ci się :-p
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
to pewne. ja teraz jestem chyba bardziej uzalezniony od podania IV niz od samego metkata, ktorego w ten sposob podaje :nuts: wystarczy ze pomysle sobie o tym ze za pare minut mam sobie zrobic zastrzyk i jestem taki podjarany jakby w lodowce zamiast strzykawki czekal na mnie jakis jailbait :-P

btw %-D

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vilbord »
C0deine tez walil metkata i byl dumny z tego a teraz sie miota miedzy detoksami a waleniem hery gdzie popadnie.
Mastrubacja duzo lepsza niz kastracja
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
może tylko ja jestem dziwny, ale jakoś szczególnie mnie nie wciągnęło samo kłucie się. robiłem to kilkadziesiąt razy, ale zdarzało mi się np po kilku z rzędu podaniach brązu iv, tak o z dupy zapalić przy następnym razie.
ostatnio zostałem poczęstowany brązem, miałem sprzęt, mogłem hukać, ale zajarałem z blachy, bo nie chciałem sobie znowu robić kuku, na dworze +30stopni, a w pracy się patrzą na ręce.

zresztą, kurwa, kłucie się, jest uciążliwe i nie ma co pierdolić, że jest super zajebiste. efekty są niemal zawsze dużo lepsze, ale samo napierdalanie po kanałach jest po prostu denerwujące.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
jestes dziwny, albo ja jestem dziwna, bo myslalam , ze w ogole juz nie cpasz :rolleyes: ale to nic , ja nie cpam za siebie i za Ciebie

żeby nie robić zbytniego OT... mam teraz praktyki w szpitalu i na naszym oddziale (neuro) jest dziewczyna, która jest uzależniona od ... pobierania krwi, jak sie jej wbija igle to ma mine jakby miala orgazm i twierdzi, ze jest to najfajniejsze odczucie pod sloncem. no, mniejsza, chialam tylko tak napomknac, ze samo kłucie sie moze byc dla kogos przyjemnoscia ;)
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
:blush:
Znacznie wolniej niż rok, dwa lata temu, ale dalej zapadam się i tonę, jakoś się poskładać nie mogę.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: otwarty »
Witam , dziś dotarłem do Gdyni z rodzicami na wakacje ... ehhh , - szukam kogoś własnie z Gdyni kto by mi pomógł przetrwać hee , jeśli można to prosze kogoś o kontakt

/mojego gg to 3241759
Uwaga! Użytkownik otwarty nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: otwarty »
z edytowane kurwa gówno !
Uwaga! Użytkownik otwarty nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuron »
Napisz coś więcej o co chodzi.
Ktoś na S pisał kiedyś, że rozpuszczanie naturalnych substancji w roztworze NaCl może powodować wytrącanie się czegoś, co raczej nie jest dobre dla organizmu. Nie pamiętam już dokładnie o co chodziło...
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
predzej chodzi o naturalne zanieczyszczenia a nie sama substancje, z sama morfina sie nic nie stanie
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.