Pan Marcin pisze: No to mnie uspokoiłeś, bo jak bym miał całe 50mg na jeden raz brać to drogo by mnie ten trip wyszedł![]()
niech się wypowiedzą o efektach osoby które miały z tym kontakt
invit pisze: a ja bym zjadł raz ale porządnie czyli wszystko ]
mnie tam takie coś nie rajcuje :-p
wolałbym powoli odkrywać uroki nowej substancji, a tak jak zajebiesz 1 raz z pełną parą to następnym razem tak dużo już ci nie pokaże, dla silniejszych efektów polecam walnąć w nos, podobno per rectum ew. domięśniowo jest jeszcze lepiej ale nie wiem czy taka metoda podania cię interesuje,
nie sądzę żebyś znalazł tutaj wiele takich osóbinvit pisze: niech się wypowiedzą o efektach osoby które miały z tym kontakt
Pan Marcin pisze: No to mnie uspokoiłeś, bo jak bym miał całe 50mg na jeden raz brać to drogo by mnie ten trip wyszedł![]()
Zonk nastąpił w momencie kiedy zdaliśmy sobie sprawę, że efekty poważnie osłabły (i mam tu na myśli prawie całkowity zanik wizuali), a przecież wrzuciliśmy to ledwo 2 godziny temu! W moim przypadku to w sumie normalne, kwas działał na mnie tylko 5 godzin, DOI 7-8.
W każdym razie nie zawiodłem się bo byłem przygotowany na tak krótki czas działania, poza tym dawka jaką przyjąłem nie była duża.
Problemów ze snem nie uświadczyłem.
Podsumowanie:
Po 1 razie z tą substancją nie mogę wiele powiedzieć, ale pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Taka leciutka wesoła fazka.
Wierzę, że większe dawki pokażą więcej.
Np 2C-I dla mnie jest bardzo podobne do DOI
A na zagranicznych forach bylo mowa o podobienstwu 2cc do doc
Podobieństwo na pewno jakieś jest, w końcu obydwa mają podstawiony chlor, analogicznie DOI i 2C-I mają jod stąd chyba te podobieństwa.
Mam w planach zarzucić jutro troszkę więcej, tylko nie jestem pewien czy nie zadziała za słabo w końcu tylko 1 dzień odstępu... Jak myślicie?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.