nie wiem co mnie skusiło z rana na to gówno
też wole jabole ,eikrl masz racje nie mas jak dobre jabłko
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Joł <3
hitori pisze: są jeszcze jakieś inne?
eikrl pisze: "gatunków" jest co najmniej kilka
- za 17-25zł - Lux Penera - najlepszy szampan jaki piłem, a piłem wiele, w tym szampana z Champagne czy jak tam zwał za 350zł, który smakował ch*ujowo
- stary dobry carski jabol z polski z bąbelkami za 4,99 w drogim sklepie (CHP). Właściwości:
- jak na jabola przystało - smak na wahaniu - raz miodzio, raz lipa - dobrze schłodzić
- robi, że cho cho już jedna butelczyna, a druga to "paaatrz jak się fajnie kręci..."
- bardzo niedobry do miksów - bełtolubny - łatwo przesadzić
- kac po tym gównie jest najgorszy
- bardzo bardzo dobrze działa na dziewczyny
... ale generalnie wstyd jak ch*Ój się z tym pokazać gdziekolwiek
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.