Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1069 / 11 / 0
Lekarz wypisując recke, wspominał, że ciezko odstawić. Jednak dzieki benzo zapomniałem o kodeine. Ani razu o niej nie myslę w ciągu dnia. Jednak wjebałem się tez w metkata bo po estazolami moge sie po nim wyspac normalnie. Jdenak Mix alpra plus metkat to zerowa bania. Gdzies o tym pisałem.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Estazolam jest biały czy żółtawy? Znalazłam jakąś zbłąkaną tabletę w kubeczku z długopisami, łyknęłem by stestować i na bank trafiłam na jakieś benzo. Kształt taki jak estazolam, ale biała. Nie pamiętam, czy jeszcze jakieś benzo miało ten kształt i wielkość. Myolastan?

Edit
Miałam roczną przerwę w benzo. Wiecie, co to znaczy. Mmmmm...............
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1069 / 11 / 0
estazolam jest dobry na sen tylko. i jest żółty

Od jutra rzucam.
  • 1111 / 17 / 0
Tak właśnie go pamiętałam, jako żółtą tabletkę. Co do reszty Twojej wypowiedzi: mam zdanie dokładnie przeciwne. Estazolam jest dobry na wszystko, tylko nie na spanie. Była to zawsze moja ulubiona benzodiazepina. Wydaje mi się, że dziś trafiłam na Myolastan - świadczy o tym przewaga objawów mięśniowych.
  • 1069 / 11 / 0
Jakbyśmy mieszkali niedaleko siebie to oddałbym Ci całą paczke esta ale biore go nasennie po kocie wiec zostaly mi tylko 4 tabsy. Ja tam wole alprazolam ;)

Od jutra rzucam.
  • 26 / 2 / 0
Estazolam nie jest żółty,nie jest nawet żółtawy,-jest biały.Może to było jednak relanium,są żółte,przynajmniej 5tki.
  • 1111 / 17 / 0
Relanium ma całkiem inny kształt i jest jasnożółte. Tabletka była właśnie biała.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1069 / 11 / 0
abecadło pisze:
Estazolam nie jest żółty,nie jest nawet żółtawy,-jest biały.Może to było jednak relanium,są żółte,przynajmniej 5tki.
Wpisz w grafice w duckduckgo estazolam to wyskoczy Ci nawet o kształcie deltoidu o kolorze łososiowym :nuts: co kraj to obyczaj co firma to inny kształt/kolor

Od jutra rzucam.
  • 1111 / 17 / 0
My mówimy o estazolamie na polskim rynku.

Ja miałam zazwyczaj taki:
[ external image ]

Tabletki były okrągłe, ale nie obłe jak relanium.
Taki trochę mniejszy thiocodin, o.
  • 459 / 3 / 0
[ external image ]
Tak wyglądaja tabletki tego estazolamu
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.