Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 443 / 6 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
1) Kryształ MDMA - marzę o tym, aby w końcu najlepszy imprezowy drag wpadł mi w łapki
2) Farmaceutycznej czystości opioidy (majka, hel, fentanylek)
3) LSD - aż takim fanem psychodelików nie jestem, ale kwasu wypadałoby spróbować
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
co chciałbym spróbować ?
najbardziej :
1) meskaliny
2) lsd
3) DXM

z dxm się powstrzymuje, po coś słabo oceniacie na forum. Meskaliny nie ma dostępu. LSD może jak by się dobrze poszukało... ale chyba poczekam jeszcze troche, najpierw trzeba spłodzić potomka. :wall:
  • 5299 / 104 / 0
vart
@pill
Taa, 'w ramach ciekawostki wjebię się w fentanyl żeby zobaczyć jak to jest' ;]
No nic, trzymam Cię za słowo że pozostaniesz wierny psychodelikom ^^ Btw, za 2-3 miesiące czeka mnie przeprowadzka do Wro, pokażesz mi tamtejsze grzybiaste miejscówy ;)
Hej, hej, hej, chłopaku, spokojnie ;) Wpada okazjonalnie, a ja głupi żądny doświadczeń nie odmawiam :P
Musiałbym sobie dobrze w pamięci przegrzebać które to miejscówy. Coś powinno się znaleźć. Sam nie byłem na tychże łąkach ze dwa roki więc różnie to może być. Trza być dobrej myśli.

A tak poza tym testowałem bupre (tak wiem to pryszcz przy fnt) i jakoś mi sie nie spodobała. Tak. Tłumaczę się przed sobą i nawet wziąłem obrońcę z urzędu :D

Marzą mi się jeszcze kochane dziewczyni tryptaminki, meskalina, nasionka yopo. Ponoć fajnie palą w nosie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mozzart »
...a ja generalnie, co takze widac po moich innych postach jestem zwolennikiem Kratom i gdybym mial narkotykowego dzina to bym chcial zeby Mitragyna Speciosa rosla w polskim klimacie i zeby byla znowu legalna, zeby mozna bylo ja kupowac w lidlu albo zabce i zeby kosztowala tyle co paczka orbitek....

...pewnie ze sprobowal bym h (cholerna ciekawosc) ale wiem jak dziala na mnie mitra (wciaga) wiec nie podjalbym tego ryzyka gdybym nie mial 100% pewnosci ze sie nie wpierdole...

...czasem cos przypale ale w sumie nigdy nic co mialo chocby sladowo psychodeliczne dzialanie mnie nie wciagalo, pewnie sa tez i inni co tak maja :)
  • 1069 / 11 / 0
Marzy mi się jeszcze speedball :*) oraz ziele snu, które kurwy zdelegalizowali
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
1. Marzą mi się piguły na MDMA które w ilości sztuk 3 spokojnie wystarczają na całą noc pięknego baletu w ulubionym klubie...
2. LSD które bym ogarnął ale jestem zbyt leniwy i na razie brak jakichkolwiek funduszy.
3. Grzyby które daj mi Bóg znajdę na łące za miesiąc do trzech.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 282 / 1 / 0
gringo pisze:
Mnie się marzy moja laseczka, gdy przy mnie Jej nie ma - to jest mój najlepszy bzikotyk ;] :heart:
Jeden zdrowy.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Niestety nikt kto nie sprobowal nie jest w stanie tego ogarnac, bo nikt kto sprobowal nie jest w stanie tego wytlumaczyc
Wiesz, człowiekowi, który nie brał kwasa też nie wytłumaczysz jak to jest... Tak czy inaczej wolałbym tego nie doświadczyć na własnej skórze... Aż ciary przechodzą na samą myśl ;/

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 1 / / 0
ja tam chciałbym spróbować panią K to na pierwszym miejscu ale tylko wtedy gdy wyjade z mojego miasteczka...
czyste mdma to by było coś...
grzybki które w niedługim czasie się pojawią
następnie meskalinę i może jakieś dmt któż to wie... ;) Zobaczymy co życie przyniesie
A odradzam palenia fajek... ;) Nawet nie wciągajcie się w to gówno bo szkoda zdrowia
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Stander »
Ja chciałbym spróbować takiej substancji, która dawałaby niesamowity wgląd we wszystko, bez zbędnych przemyśleń i która nie niszczyłaby organizmu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.