Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
w trakcie lotów zawsze pozytywnie afirmuje swoje życie. Zauważyłem wielokrotnie łatwość, z jaką realizuje się na fazie i w trakcie zjazdu zasada: według wiary twojej niech się stanie. Czy ktoś z was zauważył również łatwość , z jaką można "naginać" rzeczywistość dla własnych potrzeb będąc pod wpływem dxm?
"ta dziewczyna zechce być ze mną"
lub
"zdobędę tą pracę"
zaczyna przekształcać się w najprawdziwszy fakt po dxm
rzeczy niepewne stają się jak najbardziej realne, zazwyczaj działa to w stronę pozytywnych rzeczy
ale w sumie o smutnych nigdy po dxm nie myslalem wiec nie wiem na pewno
[Dekstrometorfan a energia pola]
mietaur pisze: "Świat zewnętrzny" to bzdura. Jedyną rzeczą jaką jest nam dane percypować jest wewnętrzna, osobnicza reprezentacja tejże osławionej rzeczywistości - ergo każdy człowiek jest matrycą w której powstaje świat. Zmiana sposobu postrzegania równa się zmianie wszechświata. Dex jest w tym dobry, jakkolwiek osobiście nie lubię jakości jaką on daje.
Załapałeś?
Problem leży w tym, że nie możesz nic wiedzieć, możesz tylko wierzyć. Jeżeli chcesz wierzyć w swoją słabość, to twój wybór. Niczym nie ryzykujesz, to tylko twoje życie które kiedyś sie skończy. Na koniec dostaniesz to co każdy... a może więcej.
Czytaliście "Potęgę podświadomośći" myśle że tu tkwi klucz skutecznośći dexa, ułatwiony do niej dostęp.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nie działa, bo być może zbyt szybko się poddawałaś. Jeśli stosowałaś afirmacje przez 2 tygodnie, po czym stwierdziłaś, że nie działają, bo nie dzieją się cuda, to wogóle nie dałaś im tak naprawdę szansy.
O tym zagadnieniu (afirmacje, sterowanie podświadomością) dowiedziałem się konkretów, kiedy kilka lat temu wylądowałem w szpitalu ze zmęczeniowym złamaniem szyjki kości udowej (po prostu zaczęła pękać). Miesiąc w szpitalu, pół roku o kulach, po czym musiałem się uczyć chodzić zupełnie od nowa.
I właśnie kiedy tylko zostałem uziemiony, to stwierdziłem "kurde! Jeśli to nie jest czas na pozytywne myślenie, to kiedy? Kiedy wszystko jest dobrze?". I ułożyłem sobie taką afirmację: "Jestem zdrowy, bezpieczny, spokojny, mądry, silny i bogaty", którą powtarzałem na głos codziennie koło setki razy.
Zdziwiłabyś się jakie to przyniosło i wciąż przynosi efekty.
A po deksie faktycznie łatwiej pracuje się na podświadomości, mamy wtedy otwarty dostęp do tych procesów.
jeśli uzywam dexa do takich powiedzmy "akcji na umyśle" i to załóżmy działa (chociażby na zasadzie "Kongresu Futurologicznego")-tzn. "rzeczywistośc" układa sie po mojej myśli- to co się stanie jak będę chciał go przestać brać ?
i Jescze parę pytań o technikę, bo chyna klasyczna ona nie jest (nie zapisuje się na kartce ,albo nie "klepie" w głowie nie mamrocze?
1) czy sobie wyobrazamy korzystne sytuacje,
2) w jakim stopniu szczegółowści to robimy,
3) występują wkręty i zwroty w tych wyobrażeniachi jak sobie ztym radzicie.
Książka jest naprawdę przydatna, łatwa w odbiorze.
Link: http://www.zshare.net/download/545013589a1c454a/#
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.