Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Z gory dziekuje za odpowiec
Wiec tak, 2h przed treningiem zjedz zajebiscie kaloryczny posilek.Poltorej godziny przed zjedz ~5 tussich.Msle ze na pierwszy raz bedzie ok, sam musisz obserwowac jak sie czujesz po tym.Przy trojboju raczej nie ma mozliwosci przegrzania wiec nie powinno ci nic byc.No a pozniej proponuje aminokwasy i cos latwego do przełkniecia bo po efedrynie troche sie jesc nie chce.A jak nie bedziesz jadl to ci zleci z mięsa.
W kazdym razie efedryna napewno pomaga zrobic intensywniejszy trenign.
Przy opcji nr 2 bierzesz wieksza dawke efedryny zeby cie troche potargało po glowie, wtedy sam poczujesz ze lepiej przerobisz na silowni.Ale to jest ze 2-3 razy w tyg bo czesciej chyba nie siedzisz na silowni.
Poza tym mowie ze zeby nie stracic za duzo miesnia to musisz sie obkupic w białko, aminokwasy bo po treningu (jak wezmiesz wiecej efedryny) nie bedziesz w ogole glodny.
Ja ci radze tak: bierz tussipect tylko do ciezkich treningow na silowni (np tylko 2 razy w tyg nie wiecej ale za to konkretne dawki - zacznij od 5-6 tabsow i zobaczysz jak reagujesz) a basen i inne pierdoły rob na sucho ew. pij sobie aspiryne z kofeiną one nie spowoduja raczej utraty apetytu.Mowie powaznie, za duzo troche jebania z efedryna jest, musialbys miec diete zajebiscie ulozona zeby nie stracic miesni a cos czuje ze nie masz ;) Ja jak sie ucze na efce to pije sobie bialko chociarz, bo to wysysa troche "energie" z czlowieka a nic sie nie je :) To zobacz ile srania przy zwyklej efedrynie a juz nie wspomne o fetowiczach ktorzy w ogole nie mysla jak zlagodzic skutki brania.I koniecznie pamietaj o kalorycznym posilku przed braniem tego.Ryz z miesem, wszystko polane oliwą z oliwek plus najlepiej jakis gainer na deser.Wtedy mozna trenowac :)
Jak chcesz brac caly czas to zacznij trzy razy dziennie po 2 tabletki.Po 10 dniach zwieksz do 3 tabletek trzy razy dziennie w ciagu dnia.Pozniej (w czwartym tyg np)mozesz dodac ew jeszcze jedna, dwie tabletki.I zawsze lykaj je po jedzeniu.Do tego aaspiryna przed bieganiem/pływaniem/dlugim spacerem (dobra jest ta bayera z witaminą C ale troche droga).
A jak chcesz walnąc wieksza dawke jednorazowo na silownie to wtedy dobrze jest wlasnie nazrec sie kalorii zeby organizm mial z czego brac energie podczas dzialania efki bo ci mowie nie bedziesz jadl na tym za duzo(tzn po treningu).I to nie chodzi o to ze tłusto, oliwa z oliwek jest bardzo zdrowa i kaloryczna :) To "dobry" tluszcz i fajnie dzieki niemu mozna podniesc kalorycznosc diety.
Do nauki ja to biore tylko ze dwa razy w tygodniu ok10 tabletek.Bo jakbym bral wiecej to troche bym wychudł a to mnie bardzo wkurwia a z drugiej strony to i dobrze bo chociarz jakos ograniczam branie tego gowna :D Kuźwa uwielbiam jak mnie to czesze po głowie :D Jak wsuniesz z 10 tabsów to trzyma z 6 godzin.Przynajmniej mnie.Zwykle pije bronka pozniej zeby usnac bo troche moze byc z tym problemów.Ale najpierw weź sobie rekreacyjnie w domu z 5-7 tabsow i zobacz jak działa bo kazdy inaczej reaguje.
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
A efka czysta dorba jest turecka firmy Arsan ale jak mowilem droga.Jakbym srał pieniedzmi to mimo wszystko kupowałbym ją bo po huj mi jakies zioła z tussipectu heh.
A jak odstawisz to mozesz byc senny przez pare dni ale nic strasznego, przezyjesz.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.