Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Ta, jasne, chodzenie po lesie po benzie i alko. Powodzenia. Na nogach z chaty nawet nie wyjdziesz.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: rrd »
Mam problem z przyjmowaniem benzy. Bralem z druga osoba identyczne dawki po identycznej ekstrakcji, wszystko tak samo. Ale po wejsciu fazy druga osoba czula sie dobrze, a u mnie kazde poruszenie wywolywalo nudnosci, ogolnie czulem sie umierajaco. Objawy te wystepuja u mnie niezaleznie od formy przyjecia, popicia.
[abbr=90]robię profesjonalne recepty. BTC===[/abbr]
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skeeza »
Widocznie nie mozesz przyjmowac BDA skoro twoj organizm potem buntuje.
Uwaga! Użytkownik skeeza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 51 / 0
A moge jakos to zmienic nie uzywajac przed braniem benzy lekow p-wymiotnych?
  • 53 / / 0
Opcje sa:
a) zapal mj lekarstwo na wiekszosc dolegliwosci gastrycznych.
b) nie doczytywalem zapewne robisz bombki z ekstraktem jak tak to moze zainwestuj w kapsulki i napchaj do kapsulek [puste do kupienia w aptece albo bo jakims rutinoscorbinie i innych weglach najtanszych] bo mozliwe ze celuloza Ci siada na zoladku.
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
  • 858 / 51 / 0
Palilem mj, bralem zarowno w bombkach, kapsulkach jak i rozpuszczone w kieliszku.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Proste, nie bierz Benzy. Widocznie twój organizm wie lepiej co jest dla niego złe niż tym sam :)
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Moja ostatnia przygoda z benzydaminą wyglądała tak:
Zjarany z kumplem wyszliśmy o północy z imprezy szukając całodobowej, żeby zadeksić. Nigdzie nie było Acodinu, w ostatniej chwili gdy już mielismy wracać, kolega zasugerował, żebyśmy pofazowali na benzydaminie. Kupiłem 5 saszetek, dwie dla niego, 3 dla mnie. Chciałem wypić bez ekstrakcji (pierwszy raz, poprzednio zawsze ekstrachowałem). Nie było popity.. Biorę dwa duże łyki i zagryzam jabłkiem. To musiało być bardzo męczące dla organizmu :nuts: Następny łyk.. i w ciągu ułamku sekundy strzeliłem wymiocinami do wanny, hah. Nie dałem rady. Ale nie o tym dokładniej chciałem pisać. Wypiłem na oko 1 saszetkę, oczywiście wymiotując ją góra 10 sekund po przyjęciu. Po 1,5h oglądając film obróciłem głową i.. pioruny ! Strasznie mnie to zaskoczyło, że benzydamina zaczęła wchodzić. Działanie i tak było słabo wyczuwalne, ale jestem pewien, że to było od benzydaminy.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 319 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Cóż, benzydamina bardzo szybko wchodzi, ale długo się rozkręca. Najprawdopodobniej wchłania się zajebiście szybko, ale musi upłuną trochę czasu zanim zostanie zmetabolizowana do silniejszego metabolitu (rozkręcanie się). A co do żygania - pewnie nie wyżygałeś całej zawartości żołądka, tylko częśc, więc zostało trochę benzy w brzuchu, która się wchłonęła.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja pamiętam ( :wall: tak mi się wydaje) jak na zolpidemie wbiłem do apteki po 2 saszety ahh te (nie)zapomniane chwile :kotz: :kotz: :kotz:
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.