w dupie byłeś i gówno wiesz - tak skomentuje to co napisałeś.
Ja będę i ćpał i się leczył i będzie mi zajebiście ha! ;)
ale jedno na pewno wiem ,ćpaniem nie wyleczysz kompleksów ,problemów,fobii ani lęków
Zacznijmy od tego ty się leczysz tymi anty czy je ćpasz..,bo że tak powiem jeśli chcesz się nimi leczyć to jest to huj opcja ,na stoprocent się nie wyleczysz ,nie wiem jaki wygląda mix ale , po ciągu Kodowym miałem depresje masakryczną
A jak ćpasz je +koda do mixa to spoko :yay:
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Jakieś dwa tygodnie temu miałam takie megazałamanie psychiczne - nie wiem, czy to nie przez to ćpanie.
Teraz od poniedziałku nic nie biorę i czuję się z każdym dniem coraz lepiej. Weź też spróbuj.
Daj antydepresantom szansę, żeby zadziałały.
zamierzam brać moklobemid tylko po to aby mi wzmacniał działanie opioidów
Jak brałem go samego to po 3 dniach już miałem zajebisty humor, 0 zmęczenia i chęć do działania.
Żałuje, że zużyłem te 2 opakowania aurorixu do wzmacniania kody. Nic lepiej i szybciej nie wyciaga z deprechy jak moklobemid.
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.