Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
prawie_martwy pisze: A napiszm i jeszcze jak z Twoimi zylami ? nie masz np czasem jak stoisz lub siedzisz dlugo uczucia takich ciezkich nog ?
Troche pomagaja leki a biore: bisocard 10mg. tertensif sr -dziala cos na zasadzie furosemidu,i co-prestarium na znacznie przerosnieta lewą komore.Lekarz powiedzial że ten lek sam zrobi za mnie wszystko.tylko zero stymulantów.Leki biore od 2 tygodni i juz zauwazam poprawe puls sie zmniejsza,i wstaje w dobrym stanie fizycznym.wczesniej to był koszmar.Prawie martwy zrób cos.Bo chyba to nie przelewki:)choc te leki miesiecznie kosztuja mnie 120zł to wkoncu dostalem cos co pomaga.
Po metkacie 90-120, zależy od ilości.
Jeszcze jedna rzecz; postoj z 5 min i obejrzyj swoje nogi. Czy widac na wierzchu zyly ? Odczuwasz czasem takie jakby pulsowanie w ciele ? Jezeli tak, to choroba juz postepuje.
Ja niestety trafiam zawsze na lekrzy konowalow. Chirurg po uslyszeniu mojej historii(tetno, cisnienie, o nogach) podsumowal ze wszystko jest w porzadku i nie ma co sie martwic -_-. Jak zdobede kase, zrobie prywatnie USG dwoch zyl glownych i wsadze w ryj temu lekarzowi wyniki bo wiem ze nie jest dobrze.
co do tego pulsowania odczuwam je....jednak zyły dosgłeboko sie pochowały.
prawie_martwy pisze: 200 to prawie atak serca :-(
a jednak kurwa żyję :finger:
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.