Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 180 / 2 / 0
Jednak nigdzie już chyba nie wydają tego bez recepty (przynajmniej ja tak stwierdziłem na podstawie doświadczenia)... Czy lekarz chętnie przepisze prometazynę, jeśli pacjent będzie się uskarżał np. na chorobę lokomocyjną i że niby Aviomarin np. za słaby dla niego albo coś tego typu?
Bo we wskazaniach niby to jest:
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=708 ;]
Uwaga! Użytkownik Elkaudylio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 20 / 0
No bo widzisz to taka loteria trochę, ale zapewniam, że można dostać to bez recepty. A wyłudzić od lekarza to już zupełnie nie problem. Choroba lokomocyjna, alergie, czasem przy próbie wyłudzenia benzodiazepin lekarz może najpierw zaproponować prometazynę/hydroksyzynę (bo to prawie to samo, jednak difka moim zdaniem lepsza). Tego się w sumie nie ćpa, nie uzależnia, nie ma więc problemu.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 213 / 2 / 0
Ja np dostawałem za dzieciaka Diphergan na wymioty podczas grypy żołądkowej. Na sen 90%, że dostaniesz hydroksyzyne.. Lepiej samemu wspomnij, że jak byłeś mały to syropik diphergan mama podawała ;-) Przechodzi raczej. Mniejszy problem niż zolpidem.
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 180 / 2 / 0
Dobra, zobaczymy co się da. Dzięki.
Co do hydroksyzyny, to praktycznie nie ma działania przeciwwymiotnego, a przeciwhistaminowe jest dość słabe, przynajmniej w dawce do 75 mg - ale każdy może na to inaczej reagować...
biscuit pisze:
Przechodzi raczej. Mniejszy problem niż zolpidem.
Brzmi zachęcająco... ;) %-D
Uwaga! Użytkownik Elkaudylio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
jesli chodzi o antyhistaminowke to difka jest w miare najlepsza
w polaczeniu z sulpirydem dzial przeciwwymiotnie
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Podobno Diphergan występował będzie teraz tylko pod nazwą Polphergan. Tak powiedziała pewna farmaceutka. Może ktoś potwierdzić? Zabrali nam "difkę"! :#:

Jeszcze edit przed snem:
To teraz będziemy mówić: do kodeiny wrzuć polkę?
Ostatnio zmieniony 11 października 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: deksiarz »
Zapraszam do przeczytania ponizszego tematu, a potem do odpowiedzi tutaj :

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=25419

Ale rzeczowo proszę mi doradzić. Styl jest taki, jaki jest, poniewaz było to pisane pod wpływem wspomnianego w tym wątku zolpidemu zażytego nie inaczej jak podjęzykowo w niebagatelnej dawce 25 mg .

Mniam mniam :) Teraz poszło jeno 10 mg tąż samą drogą..
Uwaga! Użytkownik deksiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
Jak waliłes aviomarin w dawkach ponad 1000mg to jebnij sobie 350mg difki. Może dobrze ci zrobi.

:nuts:
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 523 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: awzan »
Dzisiaj przypadkiem znalazłem syrop promethazine w domowej aptecze w dodatku przeterminowany o rok, nie wiem jak mogłem nie zwrócić uwagi na niego pprzez tyle czasu :-D
łyknąłem dwa kieliszki syropku a godzine później 450kody +tyskacz i było zajebiście, tak jak ktoś już pisał standardowa miła fazka zmienia się w mocne upierdolenie z ostrym noddingiem
prometazyna górą :cheesy:
POSZUKUJE PLASTROWYCH TRANSTEkERSÓW
awzan1@hush.com
  • 180 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elkaudylio »
No proszę, po roku nawet działa. Nie ma to jak polska robota ;) :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.