Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
§h¶ôňgĽéĐ.
niebieskinamiestnik pisze: Niektóre apteki syrop sprzedają.
Tussipect to najgorszy stymulant jaki próbowałam. Jest na recepte zapewne przez nadmierne zakupy anorektyczek, poczatkujacych koksow (ECA), no i przede wszystkim 'kinderćpunów' : p Nie rozumiem komu przeszkadzaly wieksze zyski producenta i farmaceutów.
@ Skeeza, pracujesz w aptece? Sprzedasz mi coś ciekawego bez recepty? :)
Pozdrawiam uprzejmie, ciepło, elegancko, uroczo, seksownie i jak tylko wolisz.
PS. I oby słońce nad Twą głową zawsze świeciło pionowo tak by .. :)
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
Jak można ogarnąć efredyne oprócz apteki w miarę tanio?Władek mnie nie interesuje.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.