Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Ruskie Szampany są ok, ale wole jabole %-D
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
choc lubie alko, to szamponów ruskich nienawidze!! to wogole dla mnie smaku nie ma:) i pizda po tym jakas dziwna.
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
to jest strasznie słabe pijałem je kiedyś ale jako miks z innymi alkoholami ,dzisiaj kończę sam 3 butelkę przy kompie jak narazie nic nie poczułem ,jakby nie ta cena 4.50 zł u mnie w sklepie to bym ich w ogóle nie kupowal

nie wiem co mnie skusiło z rana na to gówno

też wole jabole ,eikrl masz racje nie mas jak dobre jabłko
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Zawsze po tym mam zgage pewnie ze względu na ten kwaśnawo lekko piekący smak. Huj wie czemu tak :-p Dawno nie piłem ale z tego co pamiętam to jest napój winopodobny półsłodki półmusujący gazowany i jak się przypatrzycie to taki drobniusieńkim druczkiem napis "zawiera siarczyny" %-D
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
lubię te szampany, są niedrogie, nieźle się prezentują ( znacznie lepiej od np. byka ) w miarę dobrze smakują i mocno działają pewnie ze względu na dużą ilość gazu. Jednak uważam, że jest to b. niezdrowy gatunek wina, gorszy nawet od typowej nalewki za piątaka. pijąc go mam wrażenie, że wtryniam samą chemię rozpuszczoną w wodzie. + C2h50h naturalnie...
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
ruskie szampony są very git, czasami zapychają szczególnie przy piciu z gwinta wg. mnie. Ja np. wole pic z plastikowego kubeczka i chocbym wypil duszkiem to jest git i jakos szybciej wchodzi.
Joł <3
ChÓj!
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Wczoraj pierwszy raz obaliłem butelkę tego i powiem że zajebista sprawa, aż się wróciłem po następną ale sklep był już zamknięty.
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Fajne w ruskich szampanach jest to że wszystkie mają napisane nazwę po rusku i nikt nigdy nie umie rozczytać jak to się nazywa, i mówi się po prostu "ruski szampan" %-D , bo "gatunków" jest co najmniej kilka
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Skurwysyństwo okropnie podrożało, piłem wczoraj czy przedwczoraj i zamiast 4 butelek kupiłem dwie i piwo :x To ja już wolę standardową Małgochę.
hitori pisze:
są jeszcze jakieś inne?
Niewskoje Igristoje, czy jakoś tak.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 1611 / 34 / 0
kurwa ale temat: depresanty->alkohol->ruski szampan :-D
eikrl pisze:
"gatunków" jest co najmniej kilka
znam 2:
- za 17-25zł - Lux Penera - najlepszy szampan jaki piłem, a piłem wiele, w tym szampana z Champagne czy jak tam zwał za 350zł, który smakował ch*ujowo

- stary dobry carski jabol z polski z bąbelkami za 4,99 w drogim sklepie (CHP). Właściwości:
- jak na jabola przystało - smak na wahaniu - raz miodzio, raz lipa - dobrze schłodzić
- robi, że cho cho już jedna butelczyna, a druga to "paaatrz jak się fajnie kręci..."
- bardzo niedobry do miksów - bełtolubny - łatwo przesadzić
- kac po tym gównie jest najgorszy
- bardzo bardzo dobrze działa na dziewczyny

... ale generalnie wstyd jak ch*Ój się z tym pokazać gdziekolwiek
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.