Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5 / / 0
Dołączam się do pytania o możliwość zakupu w Warszawie
Uwaga! Użytkownik niktkolwiek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
No właśnie, jak to jest z tymi przesyłkami? Czy na terenie UE są one sprawdzane przez celników? Czy można bezprzypałowo pojechać sobie dajmy na to do Czech i spokojnie sobie przywieźć w samochodzie? Bo odkąd jest Shengen nie byłem za granicą to nie wiem jak to jest
  • 145 / 1 / 0
sk8terboy pisze:
No właśnie, jak to jest z tymi przesyłkami? Czy na terenie UE są one sprawdzane przez celników? Czy można bezprzypałowo pojechać sobie dajmy na to do Czech i spokojnie sobie przywieźć w samochodzie? Bo odkąd jest Shengen nie byłem za granicą to nie wiem jak to jest
Nie ma celników, nikt twojej paki nie powinien dotknąć.
  • 2 / / 0
hehe, no to chyba wybiorę się w te wakacje do Czech po jakiś większy zapas. Ale paczki kurierskie chyba mogą przeszperać, nie?
  • 145 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sky »
Sorki ale nie mogę się powstrzymać:) ...
Co do tematu "salvia Divinorum - Kiedy Szałwia będzie nielegalna ?"
Odpowiedź: "Od dziś"!!!

Powodzenia wszytskim szczęśliwcom którzy mają sadzonki.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Redeemer666 pisze:
sk8terboy pisze:
Nie ma celników, nikt twojej paki nie powinien dotknąć.
Tak różowo nie jest. Od kiedy jesteśmy w Schengen niemiecka policja bardzo chętnie przetrząsa polskie samochody w pasie parudziesięciu km od granicy. Oczywiście z Czech przez Niemcy jechać nie trzeba, nie wiem też jak z legalnością SD u Niemca - wskazuję tylko na to, że "nie ma celników" nie zwalnia od myślenia.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 3129 / 26 / 0
SD jest w Niemczech nielegalna.
High, how are you?
  • 467 / 4 / 0
dobrze ze mam jeszcze gramika x21 :diabolic: jak dlugo wynosi trwalosc takiego ekstraktu wiem ze to bylo powtarzane ale jestem leniwy tzrymam ja w pudelku zdala od swiatla. no co wy do wczoraj nielegalna? u mnie w domu wszystko legalne oprocz scierwo podobnych %-D
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Ale zaspałem, teraz będe musiał sie fatygować i zza granicy kręcic bo osobiście nikogo z sadzonką nie znam :-/
  • 16 / / 0
hehe, no to chyba wybiorę się w te wakacje do Czech po jakiś większy zapas. Ale paczki kurierskie chyba mogą przeszperać, nie?
Jako, że nikt nie odpowiedział na to pytanie jednoznacznie: jak to jest z tymi paczkami? Jak wiadomo, Maya już nie wysyła do Polski, ale jest jeszcze sporo zagranicznych sklepów etnobotanicznych, mających na stanie SD, hbwr i tym podobne specyfiki. Czy zamówione z zagranicy, mogą być sprawdzane?
Give me the chocolate and nobody gets hurt >.>
Zablokowany
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.