Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1072 / 122 / 3
Coś czuję że dzisiaj znowu z braku laku Pabialgin P listek+ 2 zolpiklony:)
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 26 / 2 / 0
W piątek udało mi się kupić w jednej aptece na zadupiu opakowanie pabialginy.Pewnie ostatnie w życiu,więc z myślą,że pożegnalne-ale i z radością,że jednak jeszcze.Z postanowienia,żeby sobie zostawić na jakąś okazję,niewiele wyszło.Już na drugi dzień przed południem poszło.Poszłoby już w piątek,ale nie chc.mieszać z innymi lekami,żeby nie psuć działania allobarbituranu.I na tym moja "radośc" się skończyła.Po miesiącu niebrania,tym razem działanie było okropne.Zjazd,przymulenie, :kotz: i tyle było.Na drugi dzień ból nerki,a potem kłócie w boku.tak mnie pożegnała moja wieloletnia przyjaciółka.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009 przez abecadło, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1111 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Ja kupuję krople żołądkowe z pabialginą.

Skład 100g:
Valerianae radix tinctura 24,5g
Amara tinctura 24,5g
Menthae piperitae folium tinctura 24,5g
Hyperici herba intractum 24,5g
Pabialginum (Propyfenazon 1,76, Allobarbital 0,24) 2,0g

Stosuję je na stresy wszelakie. Kilkadziesiąt kropli daje przyjemne ukojenie, ale o ćpaniu przy takiej dawce chyba nie ma mowy.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 26 / 2 / 0
Nie,nie ma mowy.Zdarzyło mi się wypić dwie buteleczki,dwa czy trzy razy.Lipa.
  • 26 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: abecadło »
Nie rozgryzać jakby co( :kotz: )

*tabletek(ale buteleczek pewnie też)
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009 przez abecadło, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 32 / / 0
:)
Nieprzeczytany post autor: mpfreex »
Dobrze jest regularnie odwiedzać ta strone:)) Mozna sie ciekawych rzeczy dowiedzieć. Jak dawkujesz kropelki jak efekty napisz coś wiecej.
Uwaga! Użytkownik mpfreex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
Ja ostatnio wydoiłem buteleczkę tych kropel, żeby zasnąć bo za cholerę nie mogłem, zapiłem jeszcze desperacko (była już prawie 7 rano, a ja wciąż nie mogłem usnąć) połową butelki syropu z melisy. Zasnąć nie zasnąłem, ale zrobiło mi się całkiem przyjemnie:)

"Nasila działanie leków przeciwzakrzepowych pochodnych kumaryny, doustnych leków przeciwcukrzycowych, fenytoiny i sulfonamidów. Związki barbiturowe zmniejszają aktywność Pabialginy P, a inhibitory MAO nasilają jej działanie."

Czy to znaczy, że gdybym chciał łączyć z kodą z thio to nasiliło by ewentualne, chujowe działanie sulfogwajakolu? Poza tym nie wiem czy w tych kroplach jest propyfenazon czy aminofenazon, co do tego pierwszego to nie wiadomo, ale to drugie jest bardzo toksyczne, było m.in. w wycofanym piramidonie...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
No, to następnym razem łyknij buteleczkę czegoś innego. Ja na przykład przez pierdoloną nieuwagę łyknąłem buteleczkę trampka. Fajnie, że mogę tu jeszcze pisać ;d
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
No dobra w kroplach żołądkowych (takich niebieskich z babcią) mamy pabialgine P czyli z Propylofenazonem i są one bez recepty. Po wypiciu może trochę więcej niż pół butelki jakieś tam minimalne działanie poczułem. Niech no ktoś ogarnięty w barbiuturanach napisze jak to jest z tym allobarbitalem, jaką to dawkę trzeba walnąć i jak działanie ma się do benzo. Bo jeśli jest szansa, że zmiksuje się z kodą jak bromazepam czy chociaż temazpeam to jestem w stanie wydoić ileś tych buteleczek:) Głownie o to -bez recepty- mi chodzi, bo jakoś mam niechęć do lekarzy i może i posiadam odpowiedni współczynnik perswazji i różne historie i choroby też bym wymyślił (a jak nie to tu już wielu wymyśliło za mnie), ale no jakoś nie mogę się zmotywować, żeby się przejechać (kolejna przeszkoda, ach ta wieś) do tego konowała. Jeśli już to gdzieś było opisane to dajcie mi linka, bez pierdolenia, że mam se poszukać, bo zaraz to zrobię, ale tak mam, że od dupy strony się za wszystko biorę:) No jak ktoś mi coś ciekawego może powiedzieć na temat tej pabialginy z kropli to niech powie... naćpany jestem, nie czepiać się czegoś czego można się czepić w tym co napisałem:P

No już wszystko wiem, nawet cały wątek o tych kroplach jest (ale ze mnie lama:)... Nie zostaje nic innego jak przetestować wzmacnianie kody przy ich pomocy, bo i może nie biorę kodeiny nie wiem ile, ale dbam o tolerkę (i portfel) i zamiast brać coraz więcej wolę podbijać ją na różne sposoby (muszę kiedyś tak zażyć do 150mg, ew. 300mg kody wszystko co ją wzmacnia na raz - DXM, skopolaminę, difkę, hydroksyzynę, jakieś benzo no i pabialginę, jeśli jest coś jeszcze to też:)

No już wszystko wiem, nawet cały wątek o tych kroplach jest (ale ze mnie lama:)... Nie zostaje nic innego jak przetestować wzmacnianie kody przy ich pomocy, bo i może nie biorę kodeiny nie wiem ile, ale dbam o tolerkę (i portfel) i zamiast brać coraz więcej wolę podbijać ją na różne sposoby (muszę kiedyś tak zażyć do 150mg, ew. 300mg kody wszystko co ją wzmacnia na raz - DXM, skopolaminę, difkę, hydroksyzynę, jakieś benzo no i pabialginę, jeśli jest coś jeszcze to też:)
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 394 / 5 / 0
Odkopie troche stary wątek.
Ja ostatnio wydoiłem buteleczkę tych kropel, żeby zasnąć bo za cholerę nie mogłem, zapiłem jeszcze desperacko (była już prawie 7 rano, a ja wciąż nie mogłem usnąć) połową butelki syropu z melisy. Zasnąć nie zasnąłem, ale zrobiło mi się całkiem przyjemnie:)

"Nasila działanie leków przeciwzakrzepowych pochodnych kumaryny, doustnych leków przeciwcukrzycowych, fenytoiny i sulfonamidów. Związki barbiturowe zmniejszają aktywność Pabialginy P, a inhibitory MAO nasilają jej działanie."

Czy to znaczy, że gdybym chciał łączyć z kodą z thio to nasiliło by ewentualne, chujowe działanie sulfogwajakolu? Poza tym nie wiem czy w tych kroplach jest propyfenazon czy aminofenazon, co do tego pierwszego to nie wiadomo, ale to drugie jest bardzo toksyczne, było m.in. w wycofanym piramidonie...
Sulfonamidy to antybiotyki- pochodne kwasu sulfanilowego.
Sulfogwajakol to sulfonowa pochodna gwajakolu.
Czyli nie wzmocni sulfogwajakolu.
Co do Kropli jest w nich propyfenazon znacznie mniej toksyczny od aminofenazonu ale jednak dość szkodliwym lekiem z grupy NLPZ.
Krople mają dość dobre działanie jak sie nie ma tolerki na benzo, barbi alko a ja nie mam. Działają doś fajnie jak się wybąbli całą butle a jak pół to tez jako tako 2butli nie piłem. Jest to dość ciekawy produkt bo z tego co m wiadomo są zajebście tanie od 2zł do 3 z groszami. Myśle o szerokim zastosowaniu kropli do mixów np z: tramalem albo kodą.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.