Ok, doczytałem, że już Ci przeszło to całe szczęście ; ). Nie wiem jak Ciebie, ale mnie czasem taka frustracja łapała, że chuj normlanie. Tak swoją drogą to suma sumarum wyszło mi to na dobre, bo naprawde mnóóóstwo ważnych rzeczy można sobie tak sam na sam przemyśleć ; ].
Jesli to powroci to bedziemy mieli winowajce, trzeba bedize porzucic baczke, tylko nie wiem na rzecz czego.
@up, dzięki (:
one love
szum we łbie i niemiłe odczucia powróciły wniosek jest prosty - baczka.
Szkoda ale bede musial z niej zrezygnowac, a jesli jzu sie skusze to tylko w towarzystwie alkoholu.
W co by sie tu wjebac teraz..
one love
mimo wszystko szkoda patrzac na to co baczka mi dala dobrego i w tym wypadku zlego.
Czym ja to kurwa zastapie?
one love
Hurra, diese Welt geht unter
golden afternoon pisze: no jutro wytestuje, ide z samicą na 'zielona wycieczke' i wino lub nawet dwa dam znac co i jak.
mimo wszystko szkoda patrzac na to co baczka mi dala dobrego i w tym wypadku zlego.
Czym ja to kurwa zastapie?
serio, jak zaczynałem pracować, to pomimo tego, że ćpałem, zawsze zasypiałem jak dzieciak już przed 22. teraz już się chyba wyregulowałem i mogę dłużej posiedzieć, ale z zasypianiem problemów nie mam. wystarczy się trochę wysilić.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.