Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ale jest jak jest wiec zj i zuj
Ferd pisze: Kurde panowie. Intryguje mnie ten difergan. nigdy tego nie brałem, do opio. naprawdę tak dobrze działa. Szczególnie mnie interesuje jak to sie z buprą komponuje. Będę wdzięczny jak napiszcie cos na ten temat.
Czy np z diferghanem lepiej połączyć buprę niż z zolpicem, kolnami?
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Ferd pisze: niestety u mnie znacznie zmniejsza euforię, już przy 20 mg. chociaż 10mg, mam wrażenie, poprawia przyjemność lotu
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
tak, bo po heroinie czy innych czuje sie zmulony, one tez długo działają. przy fnt nie masz tego typowego zmulenia, nie wali tak jak hera, czy morfina. bardzo mnie uspokaja, tego działania nie ma żaden opio który testowałem( a testowałem nawet etorfine)
ktos kiedyś ładnie go nazwał 'subtelny dotyk ciepła". nic bardziej trafnego bym nie wymyślił.
@no1
baaaardzo długich :-D
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
oxan pisze: ( a testowałem nawet etorfine)
Co do mocy jeszcze zostaje carfentanyl, ale to już pełen hardcore raczej.
oxan pisze: @Gargamel
tak, bo po heroinie czy innych czuje sie zmulony, one tez długo działają. przy fnt nie masz tego typowego zmulenia, nie wali tak jak hera, czy morfina. bardzo mnie uspokaja, tego działania nie ma żaden opio który testowałem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.