Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nie watpie powiny bycdostepne na kazdej stacj benzo.benzynowej
ale jest jak jest wiec zj i zuj
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Ferd pisze:
Kurde panowie. Intryguje mnie ten difergan. nigdy tego nie brałem, do opio. naprawdę tak dobrze działa. Szczególnie mnie interesuje jak to sie z buprą komponuje. Będę wdzięczny jak napiszcie cos na ten temat.
Czy np z diferghanem lepiej połączyć buprę niż z zolpicem, kolnami?
dla mnie działa b. dobrze, co tu więcej pisać...
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
difka zajebiscie wzmacnia sedację po opioidach/opiatach, a do tego zmniejsza nudności, więc idealnie się komponują
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
Ferd pisze:
niestety u mnie znacznie zmniejsza euforię, już przy 20 mg. chociaż 10mg, mam wrażenie, poprawia przyjemność lotu
każdy reaguje inaczej, są tu znaczące róznice osobnicze. kiedyś fajnie na mnie działało, teraz nie biorę. wolę benzo dodać typu midazolam. to i fenta to jest coś najlepszego co dawałem. podobnie sprawa się ma jak z fenta da się alpra. moje the best dwa, naprawde to jest najlepsze, spokój, spokój, spokój i ciepło, ciepło, ciepło.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
@Oxan, fentanyl to twoj najukochanszy opioid? Nawet hera czy inne opio nie sa ukochansze dla ciebie?
  • 729 / 19 / 0
FENTENYL JET DOJEBANY HERA JEST SWIETNA ALE SA DOBRE BO SA CZYSTE NIE GOWNA Z ULICY PANI APTECE MOWIMY TAK I POZDRO DLA DLUGICH DYZOROW
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
@Gargamel
tak, bo po heroinie czy innych czuje sie zmulony, one tez długo działają. przy fnt nie masz tego typowego zmulenia, nie wali tak jak hera, czy morfina. bardzo mnie uspokaja, tego działania nie ma żaden opio który testowałem( a testowałem nawet etorfine)
ktos kiedyś ładnie go nazwał 'subtelny dotyk ciepła". nic bardziej trafnego bym nie wymyślił.
@no1
baaaardzo długich :-D
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 729 / 19 / 0
dyzury dlugie niech Ci i nam sluza a i glukoza niech sie sam rozdziele gdzie trzeba potem cos zacetylowac pozdro
  • 678 / 2 / 0
oxan pisze:
( a testowałem nawet etorfine)
Tak z ciekawości, jak ją odmierzałeś i jak działała, bo na wiki jest napisane, że etorfina jest jednym z najsilniejszych opioidów i nie podaje się jej ludziom.
Co do mocy jeszcze zostaje carfentanyl, ale to już pełen hardcore raczej.
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
oxan pisze:
@Gargamel
tak, bo po heroinie czy innych czuje sie zmulony, one tez długo działają. przy fnt nie masz tego typowego zmulenia, nie wali tak jak hera, czy morfina. bardzo mnie uspokaja, tego działania nie ma żaden opio który testowałem
a np oxymorfon, albo oxycodone? szczegolnie oxymorfon mi sie wydaje podobny, oxycodone jakby w sumie pobudza nawet
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.