2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Toker pisze: Jeden kieliszek powinien wystarczeć, by wyraźnie wykonało swoją robotę psychoaktywną? Czego powinienem się spodziewać - rozleniwienia i nicniechcenia, czy ciepłej euforii?
Na Twoim miejscu użyłbym suszu damiany, tylko czy 200 g to aby nie za dużo ? Takie ilości mogą nadać nalewce ohydnego smaku, ale jak uważasz.
[/quote]
Nalewkę też trzeba posłodzić, bo damiana sama w sobie jest gorzka. Spokojnie. Bardziej gorzkie od CZ nie będzie ;-)
Kuba Powiatowy pisze: Czyli tak jak po moim dzisiejszym miksie z piwem. Wild dagga i blue lotus się przy tym kryją.
Chyba będę musiał zamówić nowa porcję damiany bo worek 50 g mi się zaczyna już kurczyć a trzeba będzie jeszcze tą nalewkę zrobić, jednakże 200g to moim zdaniem nadal za dużo, nie wiem czy słodzenie dużo tutaj da. Zwłaszcza, że Toker chce to zalać jedynie 0,5 l wódki. Pytanie- jakie to będzie miało walory smakowe ? Jeżeli już to taką ilość sugerowałbym na litr wódki.
Nie wiem tak naprawdę. Chodzi o moc i wyczuwalność działania zioła. I na tym chcę się skupić.
~ Lilia1
No nic, czekam na fundusze. Będzie to prawdopodobnie jeden z pierwszych napoi z zawartością alkoholu, z którego będę dumny. Alko to dla mnie potwór. Zaś nalewka z damiany... to inna sprawa. ;)
~ Lilia1
Wziąłem ją jako wypełniacz do dżojntów oraz jako tako zamiana za MJ.
Podobno jeszcze dobra jest z tego herbatynka ?
Czego mogę sie spodziewać po spaleniu, a czgo po wypiciu takiego naparu ??
We 3 osoby żeśmy się tak poupierdalali że przez 2 godziny śmialiśmy się z totalnych głupot a pozatym 100% rozkojarzenie, na niczym sie nie idzie skupić tylko śmiech ;d
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.