Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
palilem 2 razy, wnioski jeszcze przy3mam, chcialbym zaczerpnac/zobaczyc waszej opinii, a pozniej wyjawie swoje przemyslenia
(joke)
Salvia to nauczyciel, ale nauczy cie tylko wtedy jesli bedziesz ja szanowal i bedziesz pilnym uczniem. Nie wszystko da sie zauwazyc odrazu. Czasem potrzeba cierpliwosci
mietaur pisze: znaczący spoiler do zrozumienia natury świadomości
wiele można się od nich nauczyć.
choć nie zawsze jest to łatwe, bo bywa, że gadają wszyscy w tym samym momencie .
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
mi sie wydaje, ze to samo co wy zaobserwowalem, ze rzeczywistosc tak naprawde istnieje w naszych mozgach; swiat jest energia
Równie dobrze i neurologię można uznać za jedno wielkie pierdolenie i dorabianie ideologii do życia. Pytanie brzmi - po ki chuj się cofać w rozwoju?
Sadze, że jest to jedno wielkie pierdolenie i dorabianie ideologi do ćpania, ale jak chcecie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.