hitori pisze: btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
1waytikt2tickletown pisze:Nie ma sensu wpierdalać tyle zaśniesz od kopa, a nawet jeśli nie to i tak nie będziesz pamiętał co odpieprzałeś na fazie ;-) bez tolerki max 30mg więcej wg mnie nie ma sensuhitori pisze: btw, co sie stanie jesli zje sie 20 naraz?
próbował juz ktos tak duzych dawek?
mimo, że i tak jako doświadczony Zolpicożerca przyjęłam 80mg po dosyć dłużej abstcie...
edit: hehe i tu mam rozkminkę, pierwszy raz Zolpic podała mi matka jak miałam ze 13 czy 14 lat. Spaliśmy u rodzinki na noc ja miałam na materacu spać i strasznie się bałam. Starsza wcisnęła mi Zolpic. Ja się kładę i BUM. Nie zasnęłam, usiadłam na tym materacu, mamcia składała ciuchy... ja tak siedzę i widziałam jak po wszystlich chodzą, cytuję siebie :P "malutkie ludziki" i siedziałam rękoma biłam w materac i krzyczałam "o i tu są i tu" :D:D i gdzieś w tej fazie starałam, się wytłumaczyć mamci, że się naćpałam i żeby się nie martwiła, mówiąc, że wiem co się dzieje i żeby zrobiła mi herbaty...
Ja, jak pierwszy raz brałem to już byłem doświadczony ćpuner. Ale było pięknie, cienie zaczęły powoli falować, pulsować, aż w końcu zaczęły odrywać się, wędrować po sobie - ogólnie wszystko było stworzone z cieni. I te cienie nagle nabrały charakteru podmiotowego - stały się żywymi istotami. Zaczęły wchodzić sobie w rozmaite interakcje, zaczęły się komunikować ze sobą, tańczyć, dobierać w pary, grupy, walczyć ze sobą, tworzyć fantazyjne imperia i się rozpadać... Po prostu cud miód i orzeszki. Szkoda, że już tak nie miewam po zolpidemie, niezależnie od czasu odstawienia.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Otóż z tego co widzę, najtańszy lek z zolpidemem to Onirex - 20tab za 9,17zł lub 100tab (!) za 76,44zł. To chyba z cennika hurtowego.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
Ester pisze: Otóż z tego co widzę, najtańszy lek z zolpidemem to Onirex - 20tab za 9,17zł lub 100tab (!) za 76,44zł. To chyba z cennika hurtowego.
Dziwne... Tak, czy siak - 20tab wychodzi najtaniej, o ile apteki nie dopierdalają przesadnie z cenami.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.