1) Czy jesli ma substancję zanieczyszczona metyloaminą to to jak się tego gówna mozna przed spożyciem pozbyć bo z tego co wiem zapach rybki to jest już dosyć dużo metyloaminy a metyloamina to przecież pewna sraczka,
(problem jest widzę nie tylko w amfetaminie),
2) czy jeśli substancja śmierdzi rozpuszczalnikiem (heh faktycznie cała gama zapachów swoją drogą mam wrażenie , ,że to raczej ksylem +rózne syfy dają tą gamę aromatow) to można to poprostu połozyć ha kaloryferze na jakiejś tacce i odparowac ? Tzn czy z mokrym syfiącym mefem mozna postępować jak z mokrą syfiącą amfą.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
EDIT: spozniony widze;P udanej zabawy...
Dla tych co by się chcieli wzorować na p4 chcę zaapelować: nie rubcie kurwa tego!!! To nie jest tak, że im więcej tym lepiej. Jest pewien poziom po przekroczeniu którego robi się po prostu nieprzyjemnie. Sam raz wziąłem w bardzo krótkim odstępie czasu ponad 500mg, ale to był naprawdę słaby proch od RG. Tydzień temu wbombiłem 270mg od Autriaków i to było już na granicy kiedy przez chwilę poczułem się niepewnie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.