Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Na yerbe bym się przerzucił, ale sprzętu do parzonka nie mam, a z flo krucho :P
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
ale sprzętu do parzonka nie mam, a z flo krucho :P
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
Fajna jest zielona, pije "spiral". Ma naprawde silne działanie odprezające, jakbym browara wypił, przy czym jest jasność umysłu i brak zamulenia.
Na pobudkę i ogolnie mobilizację pije czarną z torebek, zawsze jakiejs innej firmy (chińskie i angielskie), obecnie delektuje sie ceylon tea - jest naprawde zajebista. Czarną zawsze słodze i zawsze pije mocną. Mam tez aromatyzowana różą sypaną, sypaną tetley, tylos ekspresowa i najdziwniejsza, taka chinska prasowana - to jest pełen hardkor, mysle ze toto ma wiecej kofeiny niz standardowa kawa. Tą mi starsza albo ja robie do dzbanka, gdybym potrzebował na szybko.
Z nie-herbat pije rooibos, dzika różę, mieszanki owowcowe - tez zajebiste. Właśnie sobie pije dziką różę. Kawy nie pijam prawie wcale, w tym roku jeszcze nie piłem, a jak juz pije to duzo smietanki.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Lubie też earl greya firmy lipton.
Lubicie herbate z mlekiem? (mniam :-D)
Co do herbaty z mlekiem to takowej nie znoszę, w ogóle nie lubię miksować takich rzeczy jak herbata czy kawa.
yerba mi wyjszła i nie ma flo :'(
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.