Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Na yerbe bym się przerzucił, ale sprzętu do parzonka nie mam, a z flo krucho :P
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
ale sprzętu do parzonka nie mam, a z flo krucho :P
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
Fajna jest zielona, pije "spiral". Ma naprawde silne działanie odprezające, jakbym browara wypił, przy czym jest jasność umysłu i brak zamulenia.
Na pobudkę i ogolnie mobilizację pije czarną z torebek, zawsze jakiejs innej firmy (chińskie i angielskie), obecnie delektuje sie ceylon tea - jest naprawde zajebista. Czarną zawsze słodze i zawsze pije mocną. Mam tez aromatyzowana różą sypaną, sypaną tetley, tylos ekspresowa i najdziwniejsza, taka chinska prasowana - to jest pełen hardkor, mysle ze toto ma wiecej kofeiny niz standardowa kawa. Tą mi starsza albo ja robie do dzbanka, gdybym potrzebował na szybko.
Z nie-herbat pije rooibos, dzika różę, mieszanki owowcowe - tez zajebiste. Właśnie sobie pije dziką różę. Kawy nie pijam prawie wcale, w tym roku jeszcze nie piłem, a jak juz pije to duzo smietanki.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Lubie też earl greya firmy lipton.
Lubicie herbate z mlekiem? (mniam :-D)
Co do herbaty z mlekiem to takowej nie znoszę, w ogóle nie lubię miksować takich rzeczy jak herbata czy kawa.
yerba mi wyjszła i nie ma flo :'(
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.