hmm?
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Myślę, że powinno być dobrze. Zresztą jeszcze zobaczę, ale raczej dam rade :-)
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Będąc podobnie jak niejeden / niejedna z Was kompletnie zdemolowany wpisem Newbe na neuro groove pt.:"[4-HO-MET] Intelektualny orgazm" nabrałem szaleńczej ochoty na zakosztowanie mocy owego tajemnego specyfiku. Jednak, jak sami wiecie, bo niejeden / niejedna z Was już go na internecie skwapliwie poszukiwał, z miernym, jak sądzę, skutkiem, dostępność owego cudownego środka jest w tym zaścianku Europy, którym jest nasza ojczyzna Polska, niezmiernie skomplikowana...
Ale dość tego bełkotu, do rzeczy panie Salvijan :) Mam dwie kwestie:
Primo: czy ktoś z szanownych forumowiczów ma dostęp do 4-HO-MET lub też wyniuchał już jak tę substancję załatwić?
Sekundo: może połączmy swe siły w poszukiwaniu jej. Jestem przekonany, że w kupie damy radę... Dzielmy się informacjami, tłumaczmy z angielskich stron, itp... Ponoć chcieć to móc...
Nie wiem jak Wy, ale ja naprawdę chcę to zdobyć... I zdobędę prędzej czy później... Oby jednak prędzej niż później :)
Pozdrówka dla wszystkich psychonautycznych maniaków :)
Ogólnie - coś pięknego !
Bum napisałaś, że teraz to kazdy ma dostęp. Mozesz roszerzyc w PW to info ?
Gdzie się podział hart ducha i czemu ten wojownik milczy ?
Bedę wdzięczny !
Pozdro @ll.
Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
Bum napisałaś, że teraz to kazdy ma dostęp.
Mozesz roszerzyc w PW to info ?
I kasuj coś napisał czy tam edytuj
Chodzilo o to ze kazdy uzytkownik RC jak bedzie chcial to sobie to zalatwi i nie wazne czy od lokalnych sprzedawcow czy z zagranicy
Nie potrzeba do tego jakiejs zmasowanej akcji :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.