nokia88 pisze: możesz np. zjeść za dużo piguł a jak już Ci się wkręci faza może serducho nie wytrzymać i koniec the end
tudzież wpaść pod tramwaj ]
Bzdura. Razu pewnego łaziliśmy późnym wieczorem spiguleni w 71, i co do pasów dochodziliśmy to się nam zielone robiło :o) Idziemy na przystanek - o nasz autobus. Jedziemy, wysiadamy - o nasz tramwaj :o) Dopiero jak zaczął wchodzić zjazd to wszędzie były czerwone i lipa z dojazdami
Sposob na dobry trip:
1. Nabij bongo 20x ekstraktem salvi divinorum i przygotuj zapalniczke zarowa.
2. Przygotuj 100mg DPT w strzykawce z igla do i.m.
3. Zastrzyk w udo
4. Szybko odpal i sie zaciagnij szalwia
5. Nie zapomnij wypuscic powietrza :)
wbijac sobie jakas igle to jest spoosb na dobry trip?
Policja jest zbyt skuteczna chyba...
2. Odwodnienie
3. Przegrzanie
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
http://www.saferchoice.org/safercolorad ... age003.gif mam tu inny ciekawy wykres, jak na mój gust bardziej wiarygodny... co dziwne najbardziej uzależniają jak widać... papierosy. jednakże wydaje mi się, że wynika to głównie z ich legalności, ogólnej dostępności i niskiej ceny... trudno z nimi zerwać na zasadzie "częstują? jednego zapalę... co mi tam", "wkurwiłem się - muszę zapalić", "trzeba zapalić do piwka/do towarzystwa", "dwa tygodnie nie paliłem i nic złego się nie dzieje, to jak teraz sobie zapalę też nic się nie stanie i kiedyś z tym zerwę definitywnie" itd.
i co zabawne, wbrew zasadzie "szkoda zdrowia na narkotyki, lepiej wypić sobie piwko", najgorszą trucizną jest jakże uwielbiany i beztrosko traktowany w naszym społeczeństwie alkohol...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.