Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 54 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: elf »
Kiedy będzie to sprawozdanie, już 4h oglądam obradyXd
I zabij tę myśl, bo Cię zatruje..
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
na końcu ktoś żygnie gównem . nagrywa ktoś to ?
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 38 / / 0
Na razie gadają o BGK. Oświadczenia klubów i kół. Więc się zara skończy, potem o poręczeniach i jeszcze o rolnikach... czyli pewnie sprawozdanie przeniosą na jutro.

Postaram się nagrać jak dorwę jakiś program do zgrywania streamów do tego czasu.

Ew. nagram sam głos bo z tym akurat nie będzie problemu.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez Grizzly_cf, łącznie zmieniany 1 raz.
You poor fool! Wait till you see those goddamn bats.
  • 54 / 1 / 0
Jak się zacznie to nagram, chyba, że chce ktoś słuchać o Banku Gospodarstwa Krajowego ;)
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
strunaman pisze:
nie pozostaje nic innego jak śmiech na to wszystko. któregoś dnia, pod natłokiem paranoi wszystko się załamie
Mam kurwa nadzieję że ktoś pierdolnie jakiś zamach w ten jebany okrągły cyrk na wiejskiej. Co rząd to obiecują autostrady i tak od minimum 40 lat jak nie więcej. Zamiast zająć się miejscami pracy to te pedały tylko szukają tematów zastępczych. Przeklęte pajace. Gardzę tym jebanym sejmem, pomyśleć, że dostają taką kasę, że nie jeden z nas może sobie pomarzyć i chuj wielki robią, złodzieje jebane. Sory za wulgaryzmy, ale po starciu z kurwą za biurkiem w urzędzie pracy najchętniej samej kierowniczce bym spuścił wpierdol i na koniec ją opluł. Kurwa mać gdzie ja się urodziłem?????
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1530 / 10 / 0
pill byłeś dzisiaj? Ja też byłem :) gruba w okularach z pokoju 703? kiedyś też na nią trafiłem. Nie przyjemny egzemplarz to prawda, ale aby od razu ślinę na nią marnować? Zakładam, że to Wrocław.

--------------

Mam prośbę o wydzielenie nowego tematu, albo choć o newsa na głównej jak ten cyrk się skończy i co z tego wyniknie.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skutlik »
http://www.sejm.gov.pl/sejm.ram
za 5-10 minut powinni zaczynać
  • 54 / 1 / 0
zaczęło się, kłamią jebani
  • 54 / 1 / 0
hahaha mówią, ze delegalizacja roślin wynika z dyrektyw europejskich
nawet lewica;/
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez elf, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skutlik »
Piecha dobrze prawi... albo nie
ten jeden ciul jest zbyt ambitny
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez skutlik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.