Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zeschizowana »
Witam :). Wczoraj widząc że nici z zaśnięcia, mimo zażytych leków, popitych browarami skusiłam się na Estazolamik. I stwierdzam, iż jest on świetny. Oczywiście straszna chęć snu była, ale i takie przyjemne odprężenie wręcz bańka. Co mnie zaskoczyło. Momentami w tym klimacie czułam przebłyski euforii. Świat mi wirował przed oczyma i było mi dobrze :). To tyle pozdrawiam :).
Uwaga! Użytkownik zeschizowana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
zeschizowana rację ma, na sen jest świetny, wszelkie zakłócenia sobie uciekają.
Nie wiem.
  • 67 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tobias777 »
na sen świetna to jest mianseryna i nie uzależnia jak benzo a śpi się o wiele lepiej niż po esta. Estazolam może trochę i tam coś lajtu daje ale ja jakoś po 12mg i winie niezbyt to odczuwałem.
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zeschizowana »
A i jeszcze można dodać, że rewelacyjnie mi się słucha muzyki na słuchawkach, po Estazolamie. Przenika przez mózg i wypełnia go całkowicie.
Uwaga! Użytkownik zeschizowana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
probowalem esta. wiele razy na poczatku 10 tabsow potem 20 czyli cale opakowanie (probowalem tez miejszych dawek)i chujnia...zamula spac mi sie nawet nie chcialo
rozumiem ze na kazdego to roznie moze zadzialac ale mysle ze w wiekszosci przypadkow sie nie sparawdza
ja ten shit pierdole :)
  • 129 / 8 / 0
zeschizowana pisze:
Witam :). Wczoraj widząc że nici z zaśnięcia, mimo zażytych leków, popitych browarami skusiłam się na Estazolamik. I stwierdzam, iż jest on świetny. Oczywiście straszna chęć snu była, ale i takie przyjemne odprężenie wręcz bańka. Co mnie zaskoczyło. Momentami w tym klimacie czułam przebłyski euforii. Świat mi wirował przed oczyma i było mi dobrze :). To tyle pozdrawiam :).
ile ja bym dał żeby tak jeszcze mieć :|
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
  • 99 / 1 / 0
3 dni temu poprosiłem lekarza rodzinnego o cos na sen.....z nadzieja że dostane benzo %-D wypisuje cos wrećza mi recke a tam....ESTAZOLAMUM :cheesy: jako że nie mam jako takiej tolerancji na benzo wziołem od razu 3 tabsy 6mg.zaczeło sie wkrecac po 15 minutach pierwsze pół godziny to ostre wejscie ,nawet miałem trudnosci z chodzeniem ,gdy juz to zeszło poczułem zajebista błogośc ,chęc do zrobienia czegokolwiek,i rozmowa z ludzmi dawała mi zajebista euforie .miałem w chuj tematów do rozmowy gadało mi sie z sensem,przyjemnie lepiej jak po fuce jednym słowem zajebiscie.ale pewnie tolerka szybko skoczy bu :'(
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Kurde, zazdroszczę ci, koda mi schodzi ale jeszcze jest przyjemnie, przed chwilą poszło 6 mg estazolamu i do tego pół piwka. Ale na mnie niestety estazolam tak nie działa (z resztą jak jakiekolwiek inne benzo), jedyne działanie to chęć spania i miorelaksacja i tyle.
  • 129 / 8 / 0
Cypress pisze:
Kurde, zazdroszczę ci, koda mi schodzi ale jeszcze jest przyjemnie, przed chwilą poszło 6 mg estazolamu i do tego pół piwka. Ale na mnie niestety estazolam tak nie działa (z resztą jak jakiekolwiek inne benzo), jedyne działanie to chęć spania i miorelaksacja i tyle.
ja wczoraj poszedlem po xanax, na pierwszy raz zjadlem 3mg i powiem że srednio. Po estazolamie moge iść spać ale dawka musi być przynajmniej ~20 mg. Pamiętam kiedys nie moglem zasnąc zjadłem 10mg i nie spałem dalej cała noc.. bez sensu jest ten estazolam.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
  • 1111 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Bez sensu to jest tolerka na benzo.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
ODPOWIEDZ
Newsy
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.