eikrl pisze: Jaka jest rozpuszczalność 2C-E w wodzie i w alkoholu, bo chuja, nigdzie nie ma, nawet na erowidzie... ktoś wie?
ksionc pisze:do czego ci to potrzebne? bez problemu rozpuściłem 100mg w 50ml wódki.eikrl pisze: Jaka jest rozpuszczalność 2C-E w wodzie i w alkoholu, bo chuja, nigdzie nie ma, nawet na erowidzie... ktoś wie?
Niedawno załadowałem jakieś 3mg do nosa, a później dojadałem pod język kilka razy po ~5mg i trip się już w ogóle nie zwiększał...
Jesli tak to podzielcie sie spostrzezeniami
Niedlugo mam zamiar testowac ta fenetylamine
Ponoc wszystkie fen z serii 2Cx wymiekaja przy niej do tego substancja jest o wiele aktywniejsza od swoich braci.
kapo@ daj znać jak było jak już przebadasz temat :) Dawkowanie na pierwszy raz to jakiś 7-8mg, ewenement w tej serii. Podobnie jak 2c-bfly którego dawkowanie jest podobne.
Humite powiedz mi jeszcze czy brales kiedys jakies 2Cx donosowo? ponoc jest to hardcorowa metoda a wciagnie tego jest gorsze niz 4fmp Tylko w takim wypadku dawka 3-6 mg dala by mocne efekty :)
Siema wszystkim zainteresowanym..
Założyłem ten temat żeby rozwinąć dyskusję o jakże zacnej seri fenetylamin 2C-x. Polski internet jest bardzo ubogi jeśli chodzi o RC - dlatego zachęcam wszystkich do wypowiedzi.
2C-B
Rozpoczęcie przygody zaczołem od 5-6mg -lekka euforia,poczucie organiki atmosfery oraz leciutkie halo(oev)
Następnie 10-12mg,Oj i tu mnie niespodziewanie miło zaskoczyło.Cudne wrażenia!
Krok następny to 15-17mg. Jeszcze cudniej! Przy tej dawce dostrzegłem że to 2c-b to EUQALIZER
Muzyka oraz optyka REWELACYJNE!!!
Około 20mg wytłumaczyło mi dokładnie działanie 2c-b. ...w tym miejscu brakuje mi słów jak to opisac!
...to było jakby załączenie sie dynama digitalnego projektującego cyber-organiczny obraz.
Czułem i widziałem połączenie organizmu z otoczeniem.
Myśle że to mój miły początek przyjazni z fenetylaminami seri 2c-x.
Pozdrawiam.
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
Tozto konik polny, brat wazki. Krótszy ma jednak lot i mniej meczacy, duzo lepiej jesli chodzi o metafizyke myslenia, zarzucone po grubym lolku, zaobfitowalo dziwnym body loadem , ktory powoli zmniejszal sie do konca tripu - delikatne nudnosci z paleniem rury wlacznie. Ogólnie switena baza po ok 9mg+3g zielska+ kilka browcow, ogaldajac Powrót do Przyszlosci zostalem cakowicie pochloniety przez machine czasu i chwilami, nie mogelem z tego swiata wyjsc, za chwile znowu czulem sie energia zycia, ktora tetni dookola.To ja plyne w waszych zylach...Chwilami na poczatku zmeczony b-loadem zamykalem oczy ale chore CEVy wyganialy mnie z surreala mojej jazni. W swiecie(nie)realnym obecnosc osob obcych troche krepowala, ale staralismy sie trzymac fason i wydaje mi sie ze sie nie kapneli mimo tego ze nie raz gdy ktos cos baknal po "cHinsku" ladowalismy na glebie trzesac sie ze smiechu kilka minut.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.