Pawel_31 pisze: a jak wyglada sprawa z z kratomem podczas brania sertraliniy
---
sluchajcie ile czasu musi minac od odstawienia fluo 60mg/day zebym normalnie mogl zjesc mdma #
lekarka kazala fluo odstawic na tydzien i potem zaczac sertraline a poniewaz mam kilka niesamowitych kolek chcialbym je pomiedzy tymi 2 lekami skonsumowac... chyba ze musze czekac wiecej niz tydzien to chyba nie bede czakac :(
ooo pisze:Pawel_31 pisze: a jak wyglada sprawa z z kratomem podczas brania sertraliniy
---
sluchajcie ile czasu musi minac od odstawienia fluo 60mg/day zebym normalnie mogl zjesc mdma #
lekarka kazala fluo odstawic na tydzien i potem zaczac sertraline a poniewaz mam kilka niesamowitych kolek chcialbym je pomiedzy tymi 2 lekami skonsumowac... chyba ze musze czekac wiecej niz tydzien to chyba nie bede czakac ]niestety... z fluo trzeba czekac przynajmniej 3 tyg (a to i tak za malo), w dodatku 60mg/d to duza dawka.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nie polecam jarać na fluo (srii) jak przed braniem zielsko źle wkręcało. Wczoraj po dłuzszej przerwie zajarałem di piwa i taką chujnie przeżyłem, ze pierdole to zielone. Serce zaczelo napierdalac jak szalone a w glowie jakies chujowe akcje :wall:
pierwsze 4h bardzo słabo,samo wejście nie było czuć dysocjacji ani odmienionego odczucia chodu inaczej muza wchodziła i światło(jaskrawe ale prawie normalnie) - nie warte zachodu efekty,ale to na poczatku bylo.
po tych 4h nastąpiło coś co mnie cholernie zaskoczyło :) po te 4h od wziecia nagle DXM zaczął jakby prawidłowo wchodzić tj. dziwna twarz w lustrze,poczucie dysocjacji zawroty głowy lekkie kończyny i tak z 1 1,5h i miałem zjazd :)
klasyczny ten zjazd byl ale slaby - lepiej wenlafaksyna ustawia samopoczucie wiec nie warto,pierwszy raz miałem taką odwróconą faze :) odradzam bo nie wiadomo co tam sie w organizmie dzieje no i jeszcze syndrom serotoninowy.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.