Takie osoby psują fazę. Na 5 minut, najpierw gadki "co za młotek", "ale zamulił", " potem się o nim zapomina i faza trwa dalej.
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
Zajebiste zepsucie fazy.
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Anatol pisze: Najlepsze jest to że często on nakręca ludzi na palenie, i po prostu jak się upali to mu sie wszystko zmienia. No, ale ostatnio nikt z nim nie chce palic bo wszyscy się na nim przekonali, i chyba mu pozostaje palenie w domu. Na solo jeszcze idzie z nim pogadać, ale w grupie powyżej 3 osób zamułka gwarantowana.
Takie osoby psują fazę. Na 5 minut, najpierw gadki "co za młotek", "ale zamulił", " potem się o nim zapomina i faza trwa dalej.
A może typ po 5min łapie gastro i idzie do żreć?
w takich wypadkach ciesz sie tym ze jeszcze cos wogole dziala.
inna sprawa ze kumpel zjebal na mase, wiec nastepnym raziem trawe nies ty ;]
Pan Prezes pisze:a to nie lepiej gdyby sam w domu popalał??Anatol pisze: - mam takiego ziomka, co jak się spali, usiądzie na ławce, do nikogo się nie odezwie a po pięciu minutach musi iść do domu. Chodząca katastrofa
Ja też zwykle chce się zawijać jak najszybciej bo z dołu nie widać jak co poniektórzy są żałośni, a z góry widać to doskonale, i po prostu nie mam ochoty na spędzanie z nimi czasu. Albo po prostu nie mam ochoty na dzielenie ubakania z kimkolwiek, bo np. chcę pomyśleć - to najczęściej - a oni opowiadać zabawne historie.
PosthumanisticAnnaroth pisze: Zmywanie okien, ale takie przumusowe, albo "o kurwa, pały, dzida".
A teraz odpowiadam mu wkurwiony - tak, tak, wojsko radzieckie po nas jedzie, jak zwykle :/
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.