Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Przeważnie leże i słucham muzy. Nie wyobrażam sobie nic innego.
Acha i w wariatkowie raz wyladowałem ;) ja to mam przeżycia.
-na dyskotece świetnie da sę po tym bawić i zwiedzać miasto (450mg)
- jak i pokojowe podróże po światach (900mg)
Nie wchodzić!
polo pisze: to uniwersalny środek
-na dyskotece świetnie da sę po tym bawić i zwiedzać miasto (450mg)
- jak i pokojowe podróże po światach (900mg)
Ja nigdy bym się nie wybrał do dyskoteki po DXM. Prawdą też jest, że w ogóle nie bywam w klubach z muzyką 'umc umc' :D Ale na pewno miło jest posłuchać jakichś połamańców (mówię tu o muzyce baaaardzo alternatywnej) podczas tripu i posiedzieć w domu, gdzie wygodnie i nie ma nikogo, kto by się przyjebał ;)
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
jednym slowem było zajebiście, jakby lata mlodości powróciły :)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.