Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
[ external image ]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Triazolam

Czyli Triazolam. Znalazlem to cudo na jednej z aptek internetowych oferujacych benzo.
Na zagranicznych forach pisza ze dzialanie rekreacyjne podobne do Klonazepamu/Signopamu ,znalazlem tylko ze 0,125mg to rownowaznik 10mg diazepamu,dzialanie stricte nasenne, T/2 2h - wydaje sie duzym minusem tego leku.
Jest rzadko przypisywany w krajach roziwnietych z powodu tego ze dawki powyzej 0,5 mg moga byc szczegolnie niebezpieczne.Macie jakies doswiadczenia z tym lekiem?
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2013 przez Dzielnicowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dodano wzór strukturalny i odnośnik do wikipedii
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Lorazepam pisze:
Czyli Triazolam. Znalazlem to cudo na jednej z aptek internetowych oferujacych benzo.
Na zagranicznych forach pisza ze dzialanie rekreacyjne podobne do Klonazepamu/Signopamu
Masz na myśli połączenie klona z temazepamem ? Bo w/g mnie działałanie tych benzodiazepin radykalnie się różni. Klon daje lekkiego spida natomiast signopam działa bardziej usypiająco i rozluźniająco, uważam ze to najlepsze benzo do tramadolu. Dodatkowo jego okres półtrwania jest w sam raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
Moze im sie cos pomylilo,nie wiem - wkoncu klony faktycznie to nie to samo co signopam ;).
Tak czy inaczej Triazolam wydaje sie godny sprobowania ale d,lugotrwalego zastosowania - watpie.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
a można go dostać w Polsce od lekarza?? myślałem, że ta bdz jest tylko na zachodzie w obrocie. W Polsce nie spotkałem się. Też bym spróbował.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.