Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 223 / 18 / 0
Tak sie dzisiaj nudzialem i trafilem na to na jutubie
http://www.youtube.com/user/BastisWifey

jedno z lepszych http://www.youtube.com/watch?v=Q8EFb_Se ... annel_page ( mysleliscie ze cpanie gazu i kleju to najgorsze pojebanstwo ? - przygotujcie sie na ŚRODEK DO MYCIA PECETÓW ! :nuts: )

Ogolnie hamerykanska seria dokumentalna o narkomanach( w sumie ogolnie o uzaleznieniach), pieknie pokazane jak dragi potrafia rozpierdolic totalnie zycie, rodzine itp. Wedlug mnie lepsze nie kazde umoralniajace pierdolenie.

No a to juz jest poprostu hit sezonu, cpuny uzywajace kaszlodynu - tak skonczycie jak bedziecie przesadzac %-D

http://www.youtube.com/watch?v=DThxSf1eWo8
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2008 przez katotaliban, łącznie zmieniany 1 raz.
As above, so below
  • 2129 / 31 / 0
Wkurwiają mnie te amerykańskie, sztuczne programy. Pic na wodę, najbardziej mnie rozwaliło jak ta panna niby wdychała ten środek do czyszczenia < lol > znałem ludzi wdychających inhalanty i wyglądali jak wraki
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rashaverak »
http://pl.youtube.com/watch?v=qucy1lB1A0k może nie o ćpunach ale o ćpaniu, a dokładniej o ekstazy i jej leczniczej właściwości.

Być może było już, ale nie chce mi się szukać :cool:
Uwaga! Użytkownik Rashaverak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Wolnosc jest darem Boga, zajebisty, przejmujacy i bez koloryzacji.
Jako jedyny ma w sobie to cos, czego brakuje w ksiazkach i filmach o narkomanach - ta naturalna szczerosc (nie wiem jak inczej moge to okreslic).

http://pl.youtube.com/watch?v=ckbsEcbtO ... re=related
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 223 / 18 / 0
Wkurwiają mnie te amerykańskie, sztuczne programy. Pic na wodę, najbardziej mnie rozwaliło jak ta panna niby wdychała ten środek do czyszczenia < lol > znałem ludzi wdychających inhalanty i wyglądali jak wraki
To nie jest zadny pic kolego, ona naprawde to wdycha, obejrzyj inne odcinki - ludzie napierdalaja po kanalach i co to tez wedg ciebie jest pic ?
As above, so below
  • 2129 / 31 / 0
Wiesz, strasznie nienaturalnie to wszystko wygląda. Jak oglądam te wszystkie amerykańskie programy dokumentalne to mam wrażenie że to wszystko jest grą aktorów i że pracuje nad tym sztab specjalistów żeby to wszystko naturalnie wyglądało. Nie czuć tej świeżości i naturalności która jest w polskich dokumentach ( choć też nie zawsze).
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: słaby.84 »
zbysiu dobre filmy wrzucił, obejrzałem tamte a teraz oglądam o babce i kolesiu napierdalających meth.
Dla mnie filmy dobrze zrobione, wszystko macie pokazane, jak ci ludzie są poryci koleś od dxm zadaje sie z pedrylem juz po pysku widać jaki czarnuch jest zbok wiec nie wiem dlaczego niektórzy uważają inaczej.
Polskie interwencje celowniki i inne uwagi to jest dopiero shit.
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 31 / 0
Mówiąc o polskich dokumentach miałem na myśli filmy typu " Wolność jest Darem Boga " .
  • 70 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kubaz »
Koles po dxm frytki z ulicy je .. ciekawe dalej juz nie ogladalem
Uwaga! Użytkownik kubaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
trzebabyło, później poszedł na dziwki, jakaś mu robiła chyba loda a on nie miał kasy i przyjechał alfonso i zajebali mu diskmena i książkę, hehe. Oglądałam też z tej serii odcinek o artystce, która się cięła i typiarze, która była uzależniona od Vicodinu ( hydrokodon i paracetamol )
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.