Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
no nie wiem. ja chodze do lo w ktorym wiekszosc ludzi jest z "dobrego domu", a na moim roczniku (180 osob) bake jara kilkanascie...
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaszel »
Macie racje, narkomani pochadza tylko z dobrych domow tak gdzie sie przelewa, nie maja po prostu co robic i cpaja
  • 3449 / 126 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
piotr240: może Ci się wydaje. Myślisz, że ja wyglądam na ćpuna? Fakt, że z paleniem trawy to raczej nikt się nie ukrywa, jak pali to wszyscy (lub większość) rówieśników o tym wie, jak nie pali to też większość wie. Ale jak ktoś ćpa fetę, psychodeliki, lub (nie daj Boże) opiaty, to na poziomie liceum tego nie widać, bo zazwyczaj to pierwsze 2-3 lata ćpania, i to rzadko wtedy regularnego. A z opiatami to już niestety trzeba się ukrywać, nie to co z zielonym.

Kaszel: pierdolisz, idź na bajzel i zapytaj.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaszel »
Czesiu, to mialo byc ironicznie;-)
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
conchis pisze:
Podobno na 10 klientów, 4 to w ciągu dnia taki kodeinowy nieśmiały chłopaczek albo dziewczynka z białymi porcelanowymi rączkami.
To już wiem kto mi antidol wykupuje z aptek:).
  • 3449 / 126 / 8
Cypress: no, zajebać tylko.
Kaszel: do ćpuna mów wprost, bo ma ciemny umysł ;)
  • 2129 / 30 / 0
Nie każdy biorący heroinę żyje na ulicy, ale nie do końca jest tak że wizerunek heroinisty jako osoby żyjącej na ulicy stworzyły same media - wystarczy przejechać się do Katowic w okolice dworca PKP, nie wiem jak w chwili obecnej ale parę lat temu to roiło się tam od " narciarzy "
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
sterotyp cz obraz wykreowany znm duzo opiatowcow ktorzy oraja w biurach sa przedstawicielami a nawet swojego bylego szefa
no i sam jebie opiaty na sportowo a raczej nie wygladam jak z dworca
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 126 / 8
opiaty na sportowo jebią ciebie.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
jebac ciagi
moze tylko nie te 3 dniowe
sterotyp nie obraz kreowany przez media ku przestrodze wiecej znam ogarnietych opiatowcow niz ogarnietch bakaczy
zreszta sterotp mowi tak jak jara dzoje najpewniwj w dresie na lawce pod blokiem a sami wiecie jak jest kto dzis nie jara
opiat 3ska mase osob ale raczej malo kto sie wyswietla z tym tematem w spoleczenstwie jak i z tematem iv
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.