...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 148 / 13 / 0
Tak nagle Ci sie to stalo? Czy jakies czynniki zewn. sie tez do tego przyczynily? Trudna sytuacja rodzinna/finansowa/etc?
  • 99 / 1 / 0
....no i jak ktoś wczesniej wspomniał ...zaczęło sie dopiero po zaprzestaiu furania całkowicie, o kurwa ....3 nie udane proby samobojcze totalne odrealnienie i ciezka depresja nadcisnienie i arytmia,którą nasilały bodzce psychiczne.Jesli chodzi o czynniki zewn.to w chacie miałem wszystko co chciałem,szkoła no tak-wole o tym nie pisac...chodziłem do roboty i zarabiałem na gówno,myśle ze to wszystko przez maxymalne wycieńczenie organizmu.Stres był w tamtym okresie duzy mam nawet siwą grzywke jako dowód :cool:
Może i nalezysz do mocniejszych zawodników bo Cie jeszcze nic takiego nie chwyciło....ale uważaj żeby to kurwa nie uderzyło w Ciebie nagle niespodziewanie z podwójną siłą.Ja sie ciesze ze organizm powiedział mi dosc bo dalej bym sie w to bawił. Skutki fety czuje do dziś.fuck the shit
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 148 / 13 / 0
Dziekuje, dalo do myslenia - o to chodzilo zaczynajac ten temat. Wspolczuje Ci.
  • 682 / 7 / 0
ej feciarze ile wazycie? jestescie chuderlaki czy jednak wygladacie w miare normalnie (chodzi mi tu o mase miesniowa i tluszczowa ofc)
Sun Was High (So Was I)
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
mój chłopak wali ok 4 lat i czasami ma okresy spierdolenia ( odpierdala mu i wpada w cug chlania). Jeśli chodzi o jego psychikę to od ponad roku kiedy to i ja z nim spiduje no to bardzo źle nie jest. Pikawa też jest u niego w chuj sprawna. Tragicznie chudy nie jest. Bardziej odwala mu od picia niż od ćpania. Czasami ma okresy, że musi w tygodniu w robocie walić dzide a czasami jest czysty kilka tygodni. Zęby to ruina, ale to dlatego, że zaniedbał jeszcze przed spidem. Jeśli chodzi o mnie to wale o wiele mniej od niego. Tzn nie mniej, tylko rzadziej. Ja wolę rzadko ale dużo, mocnego i na raz a on może nawet polówkę dziennie i u niego styka. No i dlatego to ja mam problemy z sercem ( na fazie bardzo źle się czuje, mam duszności, serce albo wali jak oszalałe, albo w ogóle go nie słychać, ogólnie porażka. Czuje się jakbym oddychała, ale nie powietrzem ). Waga od spida się nie zmienia bo zawsze dzień po zwale albo na zwale nadrabiam. Zęby póki co cacy. Jeśli chodzi o kontakty z ludźmi to ja w ogóle nie trawię masowych imprez i nie mogę pić bo alkohol zawsze źle mi robi. Aha, i nie walę w tygodniu bo mi to przeszkadza w funkcjonowaniu ( szkoła, dom )

A tak ogólnie to my podobnie do Ciebie. Kochamy ten stan, zwał nigdy nas nie przeraża ;) Narzekamy tylko na słabą fetę i brak ciekawych zajęć po niej. I jeszcze nic przez nią nie zawaliliśmy ( JESZCZE )
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
ej feciarze ile wazycie? jestescie chuderlaki czy jednak wygladacie w miare normalnie (chodzi mi tu o mase miesniowa i tluszczowa ofc)
po 8 latach brania przy wzroście 184 cm ważyłem 56 kg ,odkąd nie biorę fety około 2 lat z pewnymi wyjątkami przytyłem 20 kg , moja waga na dzień dzisiejszy wynosi od 74 - 76 kg ,i tak dalej wydaje mi się za mało ważę.
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
eeee donna pisałaś przecie ze go rzuciłaś :scared:
Maisssterrr qrwy
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Rzucić go to tak jak rzucić ćpanie. Nie ma lekko :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 145 / 1 / 0
he he twoj post wyglada jak prowokacja, dobre to napisałeś.
  • 99 / 1 / 0
łahaha co za zajebisty związek :heart: :heart:
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.