Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
założyli Ci cewnik? opisz wrażenia!
szatan
  • 714 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Little_Jack »
Dokładnie, idn, miałeś cewnik nie? Tylko ona dziewucha, ciekawe czy też im się zakłada cewnik.
skakanka
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
pewnie, że tak.
szatan
  • 156 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d*m »
Nethilhai pisze:
Kuźw... Pisałam ostatni raz w Maju... Cholernie się pozmieniało.
Wciąż Dxm. Wciąż i wciąż. Nie ciągi. Nie nie. JUŻ (chyba) nie. [Po prostu nie doleżą u mnie te paczki do następnego dnia.] Ale miesiąc bez Dxm? No way. Jestem absolutnie uzależniona psychicznie.
Orientuję się po moim mieście aptekami.
Cholera... Jak ja się zmieniłam... Wracałam do domu po 3 godzinach... Teraz boję się wracać po 7. Oo'
Ale już praktycznie bez problemów. Jeden krótki szpital w sierpniu.
Każdej bezćpuńskiej nocy boję się że nie zasnę. Że nie dam rady odpocząć. Musi być cokolwiek. Nie muszę spać ale muszę mieć to irracjonalne poczucie bezpieczeństwa.
I mimo że zdaję sobie sprawę że jestem uzależniona psychicznie to... po prostu brnę w to dalej! Uwielbiam dexa. Wolę już to niż wpuszczać się w coś naprawdę niszczącego. A mogło być naprawdę nieciekawie w te wakacje.
Załóż bloga dziewczynko albo wyżal się pamiętnikowi.
Uwaga! Użytkownik d*m nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nie nie, lepiej opisz jak w szpitalu było. :)
  • 29 / / 0
Cóż. Kiedy 2 lata temu dowiedziałem się o dysocjantach z grupy blokerów NMDA, postanowiłem ich w ogóle nie dotykać. Nie minął jednak rok i ciekawość nowych doznań zwyciężyła: sięgnąłem po DXM.

Czytając na H użytkowników, którzy popłynęli i zaczęli brać kilka razy w tygodniu, nie wierzyłem jeszcze, że i ja mogę dołączyć do grona wkręconych i wykręconych.

Po roku znajomości z kaszlomorfinianem nie jestem już tak pewien swego trwania w trzeżwości. ;) Dziś, dwa dni po pierwszym prawie-ciągu (ostatni tydzień albo latałem, albo byłem na zjeździe), całą noc śniłem, że kupuję i konsumuję tabletki. Do tego chÓjowo spałem.

Podsumowawszy, kaszlak jest dla mnie na pewno bardziej uzależniający od alkoholu czy palonka, do których mam tylko subtelne ciągoty. W ogóle, stał się moją ulubioną używką, za którą pewnie i LSD bym oddał.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2008 przez użytkownikownik, łącznie zmieniany 1 raz.
nic,,,
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Moja dwu miesięczna kwarantanna się zakończyła. W sobote poszły trzy magazynki i w końcu doszedłem tam gdzie ludzie stają sie Bogami :). Nie oceniajcie mnie czy dobrze czy źle, po prostu, kto raz ujżał kryształowe światy ani Tu ani tam nie Będzie już takie samo.
Także wracam do stadka i melduje swoja obecnośc na widmowym statku zwanym "Pożądaniem". :)
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@nagniot . To aż dwa miesiące minęły już ? Po co takie duże dawki walisz ? Fazuj z głową, wysokich, wspaniałych lotów . Pozdro !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 684 / 11 / 0
Nie zbawiales tym razem swiata na afterglow? ;)
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
chem1st pisze:
Bez dxm wytrzymałem najwiecej 3 miesiące i teraz wydaje mi sie ze jak sie bierze w takich odstepach czasowych to nie ma prawa sie uzaleznic i przy tym zostane ;p
Liczenie odstępów już jest oznaką uzależnienia, pomijam, że sama substancja też bardzo Ci się podoba. Obyś kiedyś nie uznał iż 3 miechy można skrócić do 6 tygodni itd.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.