Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nethilhai pisze: Kuźw... Pisałam ostatni raz w Maju... Cholernie się pozmieniało.
Wciąż Dxm. Wciąż i wciąż. Nie ciągi. Nie nie. JUŻ (chyba) nie. [Po prostu nie doleżą u mnie te paczki do następnego dnia.] Ale miesiąc bez Dxm? No way. Jestem absolutnie uzależniona psychicznie.
Orientuję się po moim mieście aptekami.
Cholera... Jak ja się zmieniłam... Wracałam do domu po 3 godzinach... Teraz boję się wracać po 7. Oo'
Ale już praktycznie bez problemów. Jeden krótki szpital w sierpniu.
Każdej bezćpuńskiej nocy boję się że nie zasnę. Że nie dam rady odpocząć. Musi być cokolwiek. Nie muszę spać ale muszę mieć to irracjonalne poczucie bezpieczeństwa.
I mimo że zdaję sobie sprawę że jestem uzależniona psychicznie to... po prostu brnę w to dalej! Uwielbiam dexa. Wolę już to niż wpuszczać się w coś naprawdę niszczącego. A mogło być naprawdę nieciekawie w te wakacje.
Czytając na H użytkowników, którzy popłynęli i zaczęli brać kilka razy w tygodniu, nie wierzyłem jeszcze, że i ja mogę dołączyć do grona wkręconych i wykręconych.
Po roku znajomości z kaszlomorfinianem nie jestem już tak pewien swego trwania w trzeżwości. ;) Dziś, dwa dni po pierwszym prawie-ciągu (ostatni tydzień albo latałem, albo byłem na zjeździe), całą noc śniłem, że kupuję i konsumuję tabletki. Do tego chÓjowo spałem.
Podsumowawszy, kaszlak jest dla mnie na pewno bardziej uzależniający od alkoholu czy palonka, do których mam tylko subtelne ciągoty. W ogóle, stał się moją ulubioną używką, za którą pewnie i LSD bym oddał.
Także wracam do stadka i melduje swoja obecnośc na widmowym statku zwanym "Pożądaniem". :)
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
chem1st pisze: Bez dxm wytrzymałem najwiecej 3 miesiące i teraz wydaje mi sie ze jak sie bierze w takich odstepach czasowych to nie ma prawa sie uzaleznic i przy tym zostane ;p
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.