twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
jeśli nasionka nie sa pewne to można probować, ale tylko na out bo in sie nie będie takie coś opłacało prąd czas i wogule, a jak nasionka są słąbe to plon nie tylko może być słabej jakości, a wręcz bezwartościowe bo no ktoś dał Ci z papug żarcia.
1.5 cm nie jest optymalne tylko maxymalne, nasionko z kiełkiem lepiej dać jak juz kiełek jest troche większy i juz pożądnie wychodzi z nasionka, ziemie sie w doniczce nie podlewa jak nasionko jest w środku tylko 10 minut przed włożeniem sionka do gleby, bo woda moze spłukać go głębiej, sięć nalać troche wody do doniczki, poczekać 5-10 minut co wsiąkinie woda i pujdzie głębiej co ziemia będzie tylko i wyłącznie wilgotna. na kiełek bardzo uważać!!

Ja zawsze robie tak:
wacik (nie wata bo sionko sie moze wplątac tylko te takie krągłe waciki co laski zmywają se wszystkie farby z tważy) daje jeden, nalwam wody (tak zeby woda wsiąkła ale żeby nie pływało), daje sionka, 2 wate i pare kropel wody, tak przez 24 godziny co sionka nasiąkną wodą.
potem tak wody, żeb wacik był cały nasiąknięty, ale sionko miało dostęp do świeżego powietrza, za kilka dni kiełek będzie miał 0,5cm to zrobic z doniczką to comówiłem i dać kiełkiem w dół i BARDZO uważać na kiełek!!!!!
Wody używać niegazowanej ze sklepu NIE KRANÓWY!! NAWED TEJ ODSTTANEJ!!
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: frafy »
dzęki za wszelkie sugestje.
nasionka są koloru zgnitej zieleni lekkiego brązu niekture wpadają mawet w szary.
widoczna jest na nich jakby siateczka jak trzeba wrzuce zdjęcia.
rozdałem te nasionka 3 kumplom jeden z nih juz hodował więc jakby coś to on powie.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: majkac »
te szare/białe z "taką jakby siateczką" możesz wyjebać. są niedojrzałe i nic z nich nie będzie. im ciemniejszetym lepsze.
Uwaga! Użytkownik majkac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1443 / 75 / 0
Nieprzeczytany post autor: Scone »
To banał, ale może po prostu za krótko czekasz? Ja raz musiałem czekać na hindu kusha 9 dni i już prawie zwątpiłem... A nie był zakopany głęboko.
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.