Kurwa no naród narzekaczy. Lepiej zeżreć RC od chinoli po którym możesz się przekręcić czy fukę z cementem albo strychniną niż chociażby pixe z dopalaczy. Lepiej jarać chujowe zioło niż np smoke czy spice diamnod. Jak się nie podoba to wy...jcie do Holandii tam na każdym rogu stoją dile i sprzedają nielegale tzw. open air market]
Albo zacznijcie uprawiać własne krzaki. Macie wybór. Jak stąd do chin ;-) kwasa sobie zapierdolcie, ot co.
Kurwa no naród narzekaczy. Lepiej zeżreć RC od chinoli po którym możesz się przekręcić czy fukę z cementem albo strychniną niż chociażby pixe z dopalaczy. Lepiej jarać chujowe zioło niż np smoke czy spice diamnod. Jak się nie podoba to wy...jcie do Holandii tam na każdym rogu stoją dile i sprzedają nielegale tzw. open air market]
tak, lepiej zrec rc od chinoli, bo dzialaja. psychodeliki z dopalaczy mozna o kant dupy rozbic, a hasla w stylu 'legalna alternatywa kwasa' mnie rozsmieszaja. co do zielska z dopalaczy- podobnie wkurwiaja mnie twierdzenia, ze smoke/diamond sa jak THC. nie, nie sa i kazdy o tym wie. dlatego kiedy chce sie najarac zielska- ide do dila, kiedy mam ochote na diamonda- ide do dopalaczy. co do oferowanych przez nich dropsow- mimo wszystko uwazam, ze uliczne piguly, te z MDMA, maja o wiele lepsze dzialanie niz np diablo. co nei znacyz, ze diablo jest chujowe, nie.
stosunek cena/jakosc- mam to gdzies. nie stac cie- nei kupujesz, masz siano- kupujesz, proste jak konstrukcja jebanego cepa.
dopalacze to dobra inicjatywa i za to przede wszystkim maja u mnie +. a co do ich oferty- kazdy bierze to co chce i nei wiem o co ta cala klotnia ; )
Narzekaczy jest sporo, ale jescze nie bylem w poznanskim dopalaczu zeby nie bylo ludzi. a pozatym zjazd w niedziele, kontakty puste, to zawsze jest co zjarac.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
TenTyp pisze: Narzekaczy jest sporo, ale jescze nie bylem w poznanskim dopalaczu zeby nie bylo ludzi.
w każdym razie dopalacze to całkiem niezła alternatywa, przynajmniej jeżeli chodzi o ex-sesa. szkoda tylko, że nie jest czynny 24/7 - przypuszczam, że zyski nocne mogłyby przewyższać zyski dzienne, zwłaszcza w weekendy.
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Czy wy tacy nie byliscie? Szpanujecie w odwrotna strone, "laaal jestesmy pr0 cpuny, obczaj jaka to dla nas codziennosc ziąąąą"
dopiero na tym forum przekonalem sie ze jest cos rownie zalosnego jak przechwalanie sie kto jest wiekszym cpunem
prosto z bloku na NIEWINNYCH kurwa
Ćpuny sobie mogą pozwolić, mamy na tym forum żywy przykład klasy wyższej nad niższą, ale co do czego i gdzie to trudno dopasować :rolleyes:
Wiadomo, że kindery to dopalacze i aco w masowych ilościach, a reszta? :scared: :-D
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.