DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jak nie znasz substancji to nie testuj jej bo nie wiesz jak długo Cie potrzyma
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
No i oczywiscie sie skusilem na niewinne 3,3mg :D Klimat jest dosc przyjemny choc odczuwam juz tylko pobudzenie amfetaminowe. Były 3h ladnych efektow wizualnych , humor caly czas dopisuje i do rana da rade :) Ogólnie lagodny papierek i latwy do ogarniecia :)

@Halik
Tobie jeszcze kurwo popsuje zabawe...i tez krótko będzie :)

edit:

Jednak caly czas jakies efekciki wizualne są :D
Ostatnio zmieniony 05 września 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Poradźcie, z czym dobrze się komponuje DOI ? Zamierzam zagryźć pół kartona kaszlakiem (nie więcej niż 300mg) i ewentualnie dopalić. Może nie dojadać ? Może nie dopalać ? Napiszcie, z czym miksowaliście DOI i co było ok, a co do dupy.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Zmiksuj z DOCem albo DFem, tak powinno byc dobrze. Osobiscie wole miksy DOx z DFem, DOx i DOx srednio sie dla mnie komponuja, a kaszlak to juz w ogole odpada w przedbiegach, jakos nie kreci mnie wyjmowanie sobie wtyczki z kontaktu. Za to dopalic mozesz %-D
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
@Jezus

Zaprawdę powiadam Ci, że po przypaleniu marihuany mój obraz podzielił się na miliony pixeli. :cheesy:
Wcześniej zjadłem kaszlaka, coś w okolicach paczki. Gruby trip był, a zaledwie 2/3 kartona. Te eRCe grymaśne są. :cheesy:

(tr: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=19125 )
I don't do drugs. I am drugs.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Ja mixowalem DOI z DFem i bylo git ;]
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
DOI samo w sobie jest piekne w swej subtelności :D
Hidden mefedron User
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jak jest z stymulacją po tym środku względem poprawionego stereoizomera bromo-ważkoflaja?
Z laski swojej proszę o krótki rozpis różnicy działania na organizm, tezeten czy doi tak samo "niszczy", powoduje wypieki na paszczy, sraczkę, a na sam koniec zmęczenie i mindfuck... Co jest lepsiejsze: doi (krowę) czy kartonowy insekt skrzydlaty?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
tezeten czy doi tak samo "niszczy", powoduje wypieki na paszczy, sraczkę, a na sam koniec zmęczenie i mindfuck... Co jest lepsiejsze: doi (krowę) czy kartonowy insekt skrzydlaty?
u mnie ani po jednym ani po drugim nie wystąpiły objawy o których piszesz (oprócz wypieków). Współczuje takiego bodyloadu :-P DOI myśle mniej mindfuckowy niż ważka, bardziej subtelny choć każdy inaczej reaguje.
Hidden mefedron User
  • 2497 / 49 / 0
Roznice sa indywidualne, ale i tak moim zdaniem DOI najlepiej sie laczy z chloropromazyna.
Ale z DXM mogloby byc naprawde ciekawie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).