Ja po jednym bad tripie boje się ćpać psychodeliki. W ogóle już mnie do tego nie ciągnie, wszystkie dragi świata mogłyby dla mnie zniknąć. Jedynym wyjątkiem są opiaty/opioidy, które bardzo lubie a myślenie o tym nie pozwala mi normalnie żyć. Ciągle czuje, że czegoś mi brakuje -tym czymś jest faza opiatowa ]
tak jak mówisz opiaty są najwspanialsze i nic im się nie równa.
Co do tematu lekki lęk był przed opium ogólnie przed pierwszym stukaniem
Boje się że stracę kontrolę nad moim rekreacyjnym ćpaniem i popłynę z tematem, o ile już nie popłynąłem;]
Boje się że ktoś ucierpi przez moje hedonistyczne poglądy, poza mną oczywiście;)
Boje się, chyba najbardziej ze wszystkiego, że przestanę się bać. Oj tak.
Doktor_Koziełło pisze:
hej Jezus. Czy możesz mi podesłać cały plakat, z którego pochodzi Twój awatar?
sry za OT
teraz juz kurwa wiem czemu.
sory za ot
przeprosze moze od razu za nastepnych po mnie co zrobia oftopa
Boję się że znowu się porzygam po zjedzeniu Acodinów.
Boję się działań nie próbowanych wcześniej pixów (bo huj wie co debile do nich wrzucą) po hujowej akcji -> http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 33;nocount
Boję się o moje zdrowie psychiczne i fizyczne za ileś tam lat spowodowane ćpaniem ale jakoś mi to na razie wisi a wiem że to źle.
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Boję się gdy dużo furam dzień w dzień o swoje zęby że w końcu ukruszy mi się jakiś duży kawałek w jakimś widocznym miejscu.
Boję się że znowu się porzygam po zjedzeniu Acodinów.
Boję się działań nie próbowanych wcześniej pixów (bo huj wie co debile do nich wrzucą) po hujowej akcji -> http]
1. mi sie juz ukryszyly
2. i tak sie porzygam, wiec jestem o to spokojny
3. jestem psychicznie i fizycznie niezdrowy
wiec nie ma sie o co bac ! ; D
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.