Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Hehe xzx ma rację, podobny motyw kiedyś ja zrobiłam jak goniłam chłopaka środkiem ulicy ( a trzeźwi nie byliśmy ) no i pały do mnie podjeżdżają ( chłopak był ze 40 metrów dalej ) i już chcieli mandacik albo upomnienie, pewnie alkomat też ( bo to było przy okazji większej imprezy ) a ja do nich : TO JEGO GOŃCIE, TO ZŁODZIEJ, UKRADŁ MI RZECZY ( kurwa do dzisiaj nie wiem dlaczego to wymyśliłam i śmieje się z tego ) pałarze oczywiście szybko do auta i za chłopakiem ( wtedy np ja mogłam uciec gdybym coś przy sobie miała ) podjechali do chłopaka, kazali mu wszystko z kieszeni wyciągnać, ja podchodzę do nich ( bo czemy nie? ) i oni się pytają, co on mi ukradł, a ja mówię" 9 miesięcy życia i serce!" chłopak w szoku, pałarze oczy jak 5 zł i powiedzieli " takimi sprawami to my się zajmujemy, proszę załatwić to miedzy sobą i nie biegać po ulicy"
a później u mnie w mieście chyba Ci sami pałarze nas spisywali i ja nie wiedzialam, że to oni i że w ogóle nas ( mnie i chłopaka ) pamietają, a oni z tekstem ' My pana znamy panie, i panią też, z wakacyjnej imprezy"

koniec :P

edit: Jezus, u mnie było 2 pałarzy i obydwaj pojechali.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Jeżeli jeden zostanie to pokazać na innego typa i powiedzieć "o, a ten sprzedaje amfetamine pod szkołą" %-D
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
"A w tym bloku w piwnicy Al-Kaida bombę buduje ! Serio ! "
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
- skąd masz te narkotyki?
- od Marcina
- jakiego Marcina?
- tego co cie w zad pocina
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Od vienia i pelsona też przejdzie :-D
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Eee, ja tu poważne pytanie zadaję, a 90% ludzi sobie jaja robi. Z beką do Knajpy...

Za typa w podeszłym wieku, co mi sprzedał pod szkołą, za ciuch w lumpeksie, w którym było jaranie i za "marcina, co cię w zad pocina" to płaski na twarz i potem dopiero się zaczyna.

To z dyskoteką lepsze, ale trzeba mieć konkretną wersję w jakiej dyskotece, w jaki dzień itd.

To ja na razie obstaję przy swojej wersji "typ na dworcu mi sprzedał, nie wiem jak się nazywa, nie znam go, dałem pięć dych za sztukę, bo nie wiem gdzie się kupuje narkotyki".

Jest ktoś konkretny tu?
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
ty no dobra mozna wkrecac ze na dworcu ale jesli w danym miescie nie ma dworca?
i co teraz?
.
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
hitori pisze:
ty no dobra mozna wkrecac ze na dworcu ale jesli w danym miescie nie ma dworca?
i co teraz?
No to mówisz, że wcześńiej był, teraz nie ma, zniknął, nie wiesz czemu.
adhsive@safe-mail.net
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
yam'teoretyk pisze:
Kupiłem na stadionie X-lecia.
/nie wierzą.../
TAK KURWA JEŻDŻĘ NA STADION PO GRAMA JARANIA I SKARPETKI. <i teraz oczekujesz na plaskacza> :-D
Ja to na poważnie.
Prawda jest taka imo. Jak wpadniesz z 0,5g bez świadków, bez udostępniania, bez smsów to i tak wiedzą, że ściemniasz i albo się wsypiesz, bo nie wytrzymasz albo nie zmiękniesz i będziesz szedł w zaparte aż dadzą sobie spokój i wpiszą do protokołu to co powiedziałeś.
Jak cię pierdolną z 50g jarania to tak łatwo Cię nmie puszcza i będą szukać kogos kto na ciebie sypnie by ci przybić coś więcej niż marne posiadanie.

Nie myśl, że jak powiesz że kupiłeś na dworcu to nie będą Cię nękać gdzie, o której, jak wyglądał, teksty typu: nie ściemniaj, że nie masz numeru widać że lubisz jarać i potem próbowac łapać za słówka i sprawdzać jak mocno ściemniasz i nie wiesz co mówisz.

Kiedyś mój kumpel szedł w zaparte że kupił na stadionie i komunikuje się z nim przez e-mail i nie zna nr telefonu. Oklep drobny tam dostał na straszaka, ale nic na niego nie mieli.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
- skąd ma pan narkotyki?
- a skąd pan ma trąbke?
- jąka trąbke?
- jakie narkotyki?
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.