DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
http://pl.youtube.com/watch?v=jDc_Ym0ImpU <- jako ciekawostka przyrodnicza.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Pilleater, wielkie dzięki za tego linka ! Strasznie mnie fascynują takie zagadnienia.
Od tej pory poluję na DMT.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2008 przez fraktal, łącznie zmieniany 1 raz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja poluję już jakiś czas. Widocznie moja kusza nie jest precyzyjna ;] Pozostaje ayahuasca, składniki nie jest wcale tak trudno upolować. DMT freebase raczej ciężko dorwać przeciętnej ćpace, niestety...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
właśnie z tym freebasem same problemy. A wolałbym zajarać niż sie pitolić z robieniem ayahuaski.
Hidden Mefedron User
  • 2497 / 49 / 0
To mozesz po prostu kupic DMT.hcl i zjesc to z harmalina, albo innym imao
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
Raczej nie tak po prostu :-P
Hidden Mefedron User
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Ja bym preferował DMT freebase do palenia, z powodu typowego wejścia tripa dla tej metody podania.
Mam pytanie (takie z ciekawości):
Czy zadziała ściągnięte wiadro z DMT ? Chyba nie jest rozpuszczalne w wodzie ?
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
A było w polszcze legalne to się nie myślało o tym, alem głupim był żem . ! .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 4024 / 374 / 951
fraktal pisze:
Czy zadziała ściągnięte wiadro z DMT ? Chyba nie jest rozpuszczalne w wodzie ?
przecież DMT się nie pali,tzn. nie podpala się, tylko wciąga opar z ogrzewanego materiału. to trochę tak,jabyś chciał ściagnąć wiadro z browna.,. zresztą w ayahuasce masz przecież DMT rozpuszczone ( w zakwaszonej co prawda...) wodzie, chyba wszystkie tryptaminy rozpuszczają się w niej całkiem skutecznie.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Gdyby rozpuszczaly sie całkiem skutecznie w niezakwaszonej wodzie nie musialbym walczyc z paskudnym smakiem yage ;) Swoja droga sciaganie wiadra z DMT to dosyc absurdalny pomysl, lepiej sobie darowac takie wymysly i zadzialac po prostu po staremu.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.