Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
probowalem calkiem fajnie ja mixowalem z hbwr. ciezka faza. proporcje: 675mg dxm i 5 nasion hbwr. powoj wzmacnia dzialanie dxm ale to pewnie przez proporcje:P gdybym mial dobry s&s to byla by to pewnie bomba zycia. nie wiem czy niebezpieczny. podobaly mi sie czarne dzrzewa w dzien:P
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Robi jakąś różnice kiedy się je wypiję, lepiej przed czy po dexie?
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
SiNy pisze:
Juz chyba o tym pisalem w 50 roznych tematach ale napisze jeszcze raz. Mleko->tryptofen->serotonina. To co najwazniejsze i dzieki czemu rozpierdala cie energia to serotonina. Mleko ma w swoim skladzie tryptofen, ktory w organizmie przetwarzany jest na serotonine, takze wypij z litr albo wiecej mleka to zobaczysz co to power :)
Po pierwsze tryptofan, po drugie nie czyni to zbyt duzej różnicy. 5-htp jest wydajniejszy w tej dziedzinie. Jesli chodzi o mleko, to jest troche nieprzyjemne dla zoladka. Acodin zawiera laktoze, mleko również, jesli ktoś ma dużą tolerancje to nie musi sie martwić. Ja mam szczerze mówiąc niską (powyzej 300ml mleka mam nieprzyjemne efekty jelitowe skutkujące rzadkim i drażniącym kałem) i wole nie dolewać oliwy do ognia. Jeśli chcecie stestować to, to sprubujcie z 5-htp, wiadomo - serotonina to wazny neuroprzekaźnik odpowiadający za dexowa euforię, także jest to słuszne podejscie, ale nie polecam mleka.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 6 / / 0
Witam,
chcialbym zapytac ludzi ktorzy juz testowali taki mix albo dxm + benzo ..
mam zamiar na poczatek spalic z polowke ziola potem rzucic 10 aco znowu zapalic i wrzucic 2 klony.
a wiec pytanie takie czy jest to bezpieczny misk i czy jest duza mozliwosc bad tripa
z gory dzieki za odp
Uwaga! Użytkownik o0o00o0o nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
To przez 3 miesiące użytkowania forum nie wiesz, że takowe pytania możesz zadać w wątku ogólnym w tym wypadku substancji głównej, jaką jest dxm?

Ja bym zezarł 450ke, w połowie albo jak mi odjebalo to i na peaku bym dopalił bakę, a nas koniec dla kolorowych znów nażarłbym się benzo, że na drugi dzień bym chodzil jeszcze trzy dni do tyłu ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Fakt, tryptofan, zawsze myslalem, ze tryptofen, jakos tak ladniej brzmialo :) Ja po litrze mleka na 3h przed dxm nie mam problemow z zoladkiem, a trip sam w sobie jest duzo bardziej energetyzujacy ;) Raczej to przez to, ze przewaznie zarzucam 10 tabsow co godzinke. Po 1h od wejscia rzucam poduszkami mam chec robic cos szalonego, po prostu energia mnie rozwala. Jako "napedzacza" uzywam muzyki. Jak juz ja wylacze, co rzadko sie zdarza, bo jest zbyt piekna, zeby jej nie bylo, to dalej chce mi sie biegac, skakac plywac, w tancu w ruchu wypoczywac :) A jak sie poloze z klimatyczna muza na uszach to milosc do calego swiata jest wszechobecna. Jako, ze przewaznie DXM zarzucam sam, to zdarzaly mi sie akcje, ze czulem jak moja samotnosc wychodzi ze mnie i krazy po pokoju, po czym do mnie wraca. Bardzo dziwne uczucie.
Feel free. Of me.
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
chcialbym zapytac ludzi ktorzy juz testowali taki mix (dxm+mj+klony) albo dxm + benzo ..
ja próbowałem w huj czasu temu z 3 lata temu ten mix jeszcze z alkiem w bonusie no i bałem sie zejść z krawężnika, ciągle srałem do kumpli zeby mnie nie opierdalali, w namiocie jakieś dysocjacje hujwico dworce w berlinie, ogólnie pizda nieogarnięta ale miło ją wspominam bo sponiewierało że łoho.
Maisssterrr qrwy
  • 565 / 7 / 0
W poniedzialek bralem 45 aco+palenie pomieszane z salvia i zauwazylem, ze to conajmniej kilkakrotnie przedluzylo dzialanie salvii. Czulem ja (susz, bo susz, ale i tak dobrze :D) dosyc dlugo, moze godzine, moze wiecej, bo nie zwracalem uwagi na czas, bo lecial tak dobrze... Dzialala dluzej, ale byla przytlumiona przez DXM i palenie. To jest mozliwe, czy to tylko wkret stworzony przez moj chory umysl??
Feel free. Of me.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
DXM i SD to dysocjanty, dxm podbija działanie być może nie wszystkich substancji psychoaktywnych, ale spokojnie można ich trochę naliczyć. Kaszlodyn dość fajnie łączy się z SD o ile nie zeżre się go 2kg tylko tak aby zaliczyć drugie plateau np. Trawsko bardzo ciekawie urozmaica kaszlowego trpa, tak samo salviowego, a miks całej trójki w kolejności podanej przez Ciebie to istna dexplozja %-D

Dxm wzmacnia działanie SD ale potrafi też wytłumić niektóre jej efekety właśnie przez za dużą dawkę kaszlaka. W dawkach dolnych lub średnich 2 plateau zaraz na peaku daje najlepszy wykop. A to już kwestia wprawy ile zapamiętasz z tego :)

I wcale nie jest to wkręt, autosugestia czy inny długopis, lecz właśnie rezultat psychodelicznej syntezy.

Licz się z tym, że po takich miksach SD nie będzie za dobrze kopać na sucho przez dłuższy okres czasu, dlatego nie polecam częstego takiego miksowania. Rzadziej = mistyczniej = lepiej :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Jutro będę miał okazję przetestować tego zacnego miksa, a właściwie jeszcze go urozmaicając poprzez grzybki. Dziś nazbierałem 20 sztuk w godzinę. Myślę że sezon w moim regionie zakończy się na dobre w najbliższym czasie. Jednakże te 20 sztuk połączone jutro z 300mg DXM, połówką palenia i suszem Salvi w dowolnej ilości, gdyż palonym aż do odpowiedniego efektu; da porządny lot jakiego mi trzeba od dłuższego czasu ;] To będzie istny psychohardcormix :-D Jak zapamiętam z niego tyle żeby stworzyć ładnego trip raporta to zamieszczę go w Hyperrealnych czeluściach :-)
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.