Problem leży w tym że polscy konsumenci przyzwyczaić się już do dostawania shitów, a mafii to odpowiada gdyż tanim kosztem zarabiają grubą kasę.
W śród swoich znajomych jestem jednym z najmłodszych zjadaczy choć mam już do czynienia z tym narkotykiem 3.5 roku może 4 coś nie pamiętam hehe oczywiście nie tydzień w tydzień choć i tak się zdarzało. Z opowieści starszych znajomych którzy pamiętają czasy ufo i to wcale nie były dla nich początki słysze że kiedyś płaciło się nawet po 25zł za koło ale dostawało się prawdziwą petardę.
Najgorsze jest to że w całej europie chodzi mit o polskich narkotykach że stoją na bardzo wysokim poziomie czasem głupio mi przyznawać się obcokrajowcom że w Polsce jest coraz drożej i coraz gożej w zestawieniu za coraz to mocniejszymi i nowszymi mieszankami z zachodniej Europy, Nie wspominając o wynalazkach z za Oceanu.
Jeszcze lepsze jest to że ostatnio spotykam wielu nowych ludzi jestem w obcym kraju i coraz częściej słyszę jak ludzie sami z pucą wyjerzdzają ile to oni pigół nie zjedli ile to oni dali rade.
Nowa moda na super piksiarzy słuchających hip hopu działających potajemnie bardzo ostrożnych a tak naprawdę rozpruwających sie na każdego i chwalących sie do o koła głupków.
Owszem były dobre kółeczka w tym roku kilka serii może 2-3 ale jest to zupełnie normalna sytuacja dla podkręcenia koniunktury.
Owoc pisze:
Edit :
Przypomniała mi się też sytuacja w której Podlaski rynek został zalany mnóstwem dobrych kół z symbolem konia nie zdążyłem ich niestety skosztować bo kolesia zamknęli po 2 tygodniach działalnosci okazało się że był to białorusin zaczynajacy zabawe w Polsce znaleziono przy nim nowoczesną tabletarke i bagatela 17kg czystego MDMA. Czyżby niezdrowa polska konkurencja ?
Owszem były dobre kółeczka w tym roku kilka serii może 2-3 ale jest to zupełnie normalna sytuacja dla podkręcenia koniunktury.
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Bardzo wielu z nich już przemyca małe ilość narkotyków dla siebie i znajomych.
W przyszłość może się to przerodzić w duże zorganizowane szajki bardzo dobrze prosperujące.
Dosyć niedawno czytałem o odradzającej się polskiej mafii motocyklowej nawiązującej kontakt z motocyklistami w Niemeczech i Francji.
Już na dzień dzisiejszy wiemy że za granicą tam gdzie są naprawdę duże grupy polaków ( Holandia Anglia ). Działają grupy polaków kradnących samochody i wymuszających haracze. Do tych kraj najczęściej uciekają polscy przestępcy i oczywiście nie idą do pracy tylko organizują tam jakieś własne interesy, dzięki kontaktom nabytym w ojczyźnie.
Mam nadzieje że sytuacja w ojczyźnie zostanie szybko zmieniona i rodowici producenci będą zmuszeni podwyższeniem jakości wyrobu.
Owoc pisze: Dosyć niedawno czytałem o odradzającej się polskiej mafii motocyklowej nawiązującej kontakt z motocyklistami w Niemeczech i Francji.
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że w najbliższym czasie coś się poprawi w tej kwestii. Było już wspominane wiele razy na forum, że w Polsce nie ma świadomości, co się bierze. Nie ważne, czy MDMA, feta, czy inne mCPP. Ważne żeby kopało, a jak to już drugorzędna sprawa :-/
A tak na poważnie to tylko wspomniałem o tym iż polskie grupy zbroią się w siłe na terenie całej europy.
A ty odrazu z jakimiś głupimi postami jak nie masz nic ciekawego żeby wnieść do tematu oprócz bluzgów to się nie udzielaj dziękuje cześć
.
To nie była żadna zniewaga docinka czy też coś w tym stylu tylko widząc setki postów na tym forum tego typu.
Zastanawiam się gdzie jest grupa Adminów i moderatorów ?
Oni wogle żyją czy też zaćpali tak mocno któregoś roku i forum rządzi się swoimi prawami
Owoc pisze: Tak i dzieki podlaskim traktorsom zjdasz 15 rolek połykasz 3 wiadra zapiasz tą wódka i nadal czujesz tylko kołatanie serca.
Owoc pisze: A tak na poważnie to tylko wspomniałem o tym iż polskie grupy zbroią się w siłe na terenie całej europy.
Owoc pisze: A ty odrazu z jakimiś głupimi postami jak nie masz nic ciekawego żeby wnieść do tematu oprócz bluzgów to się nie udzielaj dziękuje cześć
Oni wogle żyją czy też zaćpali tak mocno któregoś roku i forum rządzi się swoimi prawami
[/quote]
Z tego co wiem, admini i moderatorzy żyją i mają się dobrze
PS. Sorry za offtop. Pozdrawiam!
Owoc pisze: A ty odrazu z jakimiś głupimi postami jak nie masz nic ciekawego żeby wnieść do tematu oprócz bluzgów to się nie udzielaj dziękuje cześć
To nie była żadna zniewaga docinka czy też coś w tym stylu tylko widząc setki postów na tym forum tego typu.
Zmusisz wszystkich, by zaprzestali kupować albo zaczęli protestować? Zmienisz podejście producentów kółek? Jaki jest cel tego wątku?
jestem tu gdzie jestem!
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.