Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja natomiast uważam, że świat jest cholernie niesprawiedliwy. Jest niesprawiedliwy tak bardzo, że ludzie, aby przejść z tą niesprawiedliwością do porządku dziennego wierzą w sprawiedliwość po śmierci. Zawsze najłatwiej fantazjować na temat rzeczy o których się nie ma pojęcia :-) Tak powstał Olimp, Shiva i Zaratustra. Nauka, pchając coraz bardziej do przodu horyzont poznanego, odziera świat z resztek mistycyzmu. Nadejdzie taki dzień, w którym okaże się, że jesteśmy takimi samymi głupimi stworzeniami jak wszystkie inne i jedyną nieśmiertelną cząstką jaka w nas tkwi to DNA, którego kolejne interpokoleniowe mutacje są sensem naszego istnienia.
Przyczyna wyginięcia naszego gatunku będzie taka sama jak przyczyna rozkwitu - przerośnięty mózg, który zamiast służyć temu, do czego został stworzony w toku milionów lat ewolucji, czyli do przystosowania się do rzeczywistości w celu łatwiejszej prokreacji, zaczyna się zastanawiać po co właściwie jest? Po nic. Ot co. Boli, prawda? Pofantazjujmy zatem jeszcze troszkę, bo tak jest przyjemniej :-)
Słuchał ktoś kiedyś tego utworu na kwasie? :D:D
Jeśli zainwestowałeś w potomstwo - twoje DNA żyje dalej a jeśli nie, jak to śpiewał Morrison "This is the End, my only friend, the end" ]
Ja wiele razy i płynąłem, płynąłem , płynąłem.
Ładnie miał psyche zrytą Morison, żeby tyle ni chlał i nie ćpał to bysmy mieli do dzis super muzy.
Cali Doorsi są psychodeliczni. Swoją nazwę wzięli od książki Huxleya o meskalinie i LSD a to oznacza, że gdyby nie dragi nie było by Doorsów. A Morrison żyje. Jutro mam u niego wizytę :D
Powieść będzie o dwójce bohaterów, którzy w dziwny i niezrozumiały sposób (dla nich), a tak naprawdę to aniołowie stróżowie, opiekunowie niematerialni, ich tak pokierują, że będą uwikłani w intrygę mająca na celu ujawnienie światu prawdy o naszym pochodzeniu.
Niektóre Byty z "Nieświata", nie będą chciały utrzymywać systemów matrixów. Bo jak wiadomo my nie tylko na tym świecie uczymy sie, ale i cierpimy, giniemy bez sensu etc.
Będzie sabotaż i podłączeni zostaną ze świadomością. ktoś coś tak zrobi, że już tu urodzeni na ziemi będą pamiętać o wszystkim i za wszelka cenę będą starali się pokazać naszemu światu prawdę. Oczywiście pod postacią sekty etc.
No i będzie to walka na naszej ziemi, a w Nieświęcie będzie dochodzenie kto za tym stoi. tak to sobie wymysliłem.
Może być? taka kryminał s-f z przygodami.
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.