Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Tak oto wygląda mój boksik:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Co o tym sądzicie?
Jak wygląda sprawa z światłem, a raczej jego mocą ? Czy można świetlówkami dorównać słońcu ?
Zbliża się zima i będe budował boxa dla salvi i innych roślin, przyda się nie tylko zimą ale później np do klonowania i kiełkowania :)
Macie jakiś patent na zwiększenie wilgotności powietrza. Myślałem o ultradzwiękowym nawilżaczu, tylko że to drogi gadżet. skuteczny, wart swej ceny?
http://www.diva.info.pl/ <- GieBLowe radyjko internetowe Rossgłośnia, w fazie testów, zapraszamy (chwilowo radio nie działa, szukamy dobrego hostingu ;))
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
Ta lampka bedzie dobra?
Znacie moze jakies tanie materialy? Procz sklejki? Szafki tez nie mam na stanie.
Myslalem o kartonie, ale nie bede mogl pomalowac na bialo.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.