ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dcm »
Stafu PPP pisze:
25 lipca byłem na miejscówce - wyszły jedynie 3, z pozostałą reszta nie wiem co się stało może coś zjadło może zgniło nie wiem ale dobre i 3 rośliny, ciekawe i będzie female
Ehh, a moglbys dac zdjecia jakies?
Uwaga! Użytkownik dcm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlooo »
Nie nadrobil by juz wega nawet w boxie na 24/0. Lr'y classic i lr'y2 mozna jeszcze smialo sadzic, polecam te drugie
Uwaga! Użytkownik zlooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
Stafu PPP pisze:
Ja pamiętam jak było jeszcze stare forum wtedy sadziłem Pure Power Plant jeszcze z Seed Direct (www.seedboutique.com) pamiętam było takie zagraniczne forum gdzie dawało się zdjęcia to było coś ale to zamknęli.
Pure Power Plant wysadziłem w marcu jakoś pod koniec ale niestety spadł śnieg jeszcze i straciłem rośliny, posadziłem potem inne ale niestety nie miały takiej mocy (jakieś polskie mixy :/).
overgrow masz chyba na myśli.

Ogólnie to ja tam czaje twoje podejście - "w piździe co będzie to będzie"
Nie każdy się wczuwa w uprawę jakby to była opieka nad ostatnim zwierzęciem należącym gatunku zagrożonego wymarciem. Of course o outdoor mi chodzi.

Jedyny motyw to szkoda tych Haze x Skunk Fx z nirvany bo się specyficzna genetyka trafiła - dochodzi w Polsce.
Przynajmniej doktorkowi doszło i nawet pestki na out zrobił z tego.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające